Polterabend

Når du møder om til din booket oplevelse, vil du blive modtaget af en af vores veloplagte instruktører. Du skal melde din ankomst senest 20. minutter før start tidpunkt.

Når I booker en polterabendpakke, er gommen/bruden ganske gratis. I skal være minimum 8 betalende personer, men det er selvfølgelig tilladt at tage gæster med der ikke skal klatre uden beregning. Pynt, kage og lign er også okay at medbringe, i skal dog selv rydde op når i er færdige. Det er IKKE tilladt at være påvirket inden, og under, klatring. I er velkomne til at drikke en lille en efter, men i skal naturligvis udvise respekt for de øvrige gæster. 

Klatreseler, hjelme, sikkerheds instruktioner og instruktioner på øvebane er inkluderet i prisen plus 2½ time klatring. (plus bounce i Gladsaxe og Odense) Herefter er der afsat 1 time til spisning og hygge rundt om bålet. 

Forplejning: I får store grill-selv hotdogs (2 pr. person – der kan tilkøbes ekstra) samt skumfiduser til hygge over bål. Der er en flaske vand og 1 kop kaffe, pr. person, inkluderet i prisen. Det er desuden også tilladt at medbringe drikkevare, kage og mad, selv hvis i ønsker at supplere. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe hvor der kan tilkøbes andet mad og drikke. 

I skal booke og betale online via vores hjemmeside senest 48 timer før. Vi anbefaler dog at i booker i god tid, især i højsæsonen, hvor der er mange om buddet. 

Vi ved det kan være svært at vide et præcis antal gæster, vi anbefaler derfor at være ude i god tid, og skulle der komme et par gæster mere kan de tilkøbes på dagen. Det er IKKE muligt at få pengene retur hvis i har booket til flere gæster end det der møder op. 

Vi anbefaler at i klatrer med handsker, det er tilladt at medbringe dem hjemmefra. De kan dog også tilkøbes hos os, oplys dette ved booking.

Polterabend · SØLV

Indeholder: klatring i 2.5 time, 2 grill-selv-hotdogs, 1 kaffe, 1 sodavand/vand, handsker og Jacobsstige.

Pris per deltager v/Onlinebook: 405,-

Book i gladsaxe

Polterabend · GULD

Indeholder: klatring i 2.5 time, 1 burger, 1 kaffe, 1 sodavand/vand, handsker og Jacobsstige.

Pris per deltager v/Onlinebook: 485,-

Book i gladsaxe
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot retrieve posts for this hashtag.

Pakkeløsninger

Hold din fødselsdag i GoMonkey
LÆS MERE
klatrepark for skoler og institutioner
LÆS MERE
Polterabend med action
LÆS MERE
Teambuilding til firmaer og skoler
LÆS MERE
Klatrepark og blå mandag
LÆS MERE