Polterabend

Når du møder om til din booket oplevelse, vil du blive modtaget af en af vores veloplagte instruktører. Du skal melde din ankomst senest 20. minutter før start tidpunkt.

Når I booker en polterabendpakke, er gommen/bruden ganske gratis. I skal være minimum 8 personer, men det er selvfølgelig tilladt at tage gæster med der ikke skal klatre uden beregning. Pynt, kage og lign er også okay at medbringe, i skal dog selv rydde op når i er færdige. Det er IKKE tilladt at være påvirket inden, og under, klatring. I er velkomne til at drikke en lille én efter, men i skal naturligvis udvise respekt for de øvrige gæster. 

Klatreseler, hjelme, handsker, sikkerhedsinstruktioner på øvebane er inkluderet i prisen for 2½ times klatring. (plus Bounce i Gladsaxe og Odense) Herefter er der afsat 1 time til spisning og hygge rundt om bålet. 

Forplejning: I får grill-selv hotdogs (Gladsaxe og Odense) og en sandwich i Kolding. Der er en flaske vand/soda, 1 kop kaffe pr. person, inkluderet i prisen. Det er desuden også tilladt at medbringe drikkevare, kage og mad, selv hvis i ønsker at supplere. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe hvor der kan tilkøbes andet mad og drikke. 

I skal booke og betale online via vores hjemmeside senest 48 timer før. Vi anbefaler dog at i booker i god tid, især i højsæsonen, hvor der er mange om buddet. 

Vi ved det kan være svært at vide et præcis antal gæster, vi anbefaler derfor at være ude i god tid, og skulle der komme et par gæster mere kan de tilkøbes på dagen. Det er IKKE muligt at få pengene retur hvis i har booket til flere gæster end det der møder op. 

Polterabend · SØLV

I Gladsaxe indeholder polterabend: klatring i 2.5 time, 2 grill-selv-hotdogs, 1 kaffe, 1 sodavand/vand, handsker og Jacobsstige.

Pris per deltager v/Onlinebook: 405,-

Book i gladsaxe

I Odense indeholder polterabend: klatring i 2.5 time, 2 grill-selv-hotdogs, 1 kaffe, 1 sodavand/vand og handsker.
I Kolding indeholder polterabend: klatring i 2.5 time, sandwich, 1 kaffe, 1 sodavand/vand og handsker.

Pris per deltager v/Onlinebook: 335,-

Book i odense
Book i kolding

Polterabend · GULD

Indeholder: klatring i 2.5 time, 1 burger, 1 kaffe, 1 sodavand/vand, handsker og Jacobsstige.

Pris per deltager v/Onlinebook: 485,-

Book i gladsaxe
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Pakkeløsninger

Hold din fødselsdag i GoMonkey
LÆS MERE
klatrepark for skoler og institutioner
LÆS MERE
Polterabend med action
LÆS MERE
Teambuilding til firmaer og skoler
LÆS MERE
Klatrepark og blå mandag
LÆS MERE