GoMonkey er de viiildeste og sjoveste klatreparker i Danmark

GoMonkeys historie

GoMonkeys historie starter med at Daniel Monby og Jon Eriksen mødes på pædagog seminariet. Her finder de hurtigt ud af, at de begge to er klatretosser og bruger en masse tid sammen i Nørrebros klatreklub. De beslutter sig for at tage en erhvervsklatre uddannelse sideløbende med pædagog seminariet. Kort tid efter de har gennemført deres erhvervsklatre uddannelse, opstarter de erhvervsklatringsfirmaet ”Ropereach”, som i dag hedder ”GoAdventure”.

De to klatreaber kunne dog ikke lægge pædagogikken bag sig. De havde igennem GoAdventure fået til opgave at bygge en klatrepark, og her slog det dem at de kunne forene deres evige klatrelyst med deres interesse for pædagogik. Derfor opkøbte de i 2015 GoMonkey Gladsaxe klatrepark som på daværende tidspunkt var en beskeden klatrepark med kun 3 baner. De ville bruge deres viden inden for erhvervsklatring til at bygge den fedeste klatrepark, som især skulle henvende sig til børn og unge.

Det gjorde de så og derfra har tingene taget fart. Vi udvidede parken i Gladsaxe til i dag at have hele 9 klatrebaner samt et frit fald. I 2019 åbnede vi vores 2. klatrepark, i Søndermarken, og i 2021 åbnede vi også klatreparker i Odense og Kolding og er dermed er GoMonkey blevet landsdækkende.

Kun fantasien sætter grænser for hvad GoMonkey kan blive til i fremtiden, og vi har allerede nu massere ideer i støbeskeen som skal gøre det endnu federe at besøge GoMonkey!

Vores Mission

Vores mission er meget simpel: At give vores gæster de fedeste klatreoplevelser i naturen. Et andet delmål er også at se gæsterne udvikle sig igennem vores fysiske aktiviteter og udfordringer. Der er ikke noget mere givende for os, end at se børn, unge og sågar voksne gå fra at være usikre til at sige ”jeg tør, jeg kan, jeg vil”, og så gennemføre en bane eller udfordring de ikke troede var mulig for dem at gennemføre.

BOOK NU

Vi tænker på miljøet

At besøge en klatrepark er en fantastisk måde at udforske og bruge dine lokale skov- og naturområder. For at det skal forblive et naturskønt område prøver vi hele tiden at mindske vores klimaaftryk. Derfor har vi mange skraldespande i vores klatreparker for at mindske affald i naturen. Vi bygger også med træ og har et minimalt forbrug af plastik. Dertil ønsker vi at være et forbillede for vores yngste gæster, og derfor er alle vores klatreparker røgfrie.

Vores træer giver os så meget, og derfor går vi meget op i, også at behandle dem godt. Derfor arbejder vi sammen med Danmarks førende eksperter inden for træ- og skovpleje. Dermed kan vi med stolthed sige at vi altid er opdatret ift. den nyeste viden.

Det har givet os indsigt i hvordan man bygger klatreparker på en måde hvor træerne ikke belastes for meget, men i stedet forbliver sunde og stærke. Det gøres ved at vi benytter gennemboringer når vi bygger og renoverer vores baner. En gennemboring gør at træet lider så lidt skade som overhovedet muligt. Helt teknisk vil vævet der ligger under barken, som er der hvor næring ”suges” op i træet, ikke lide skade ved en gennemborig, og det sikrer at træerne er sunde og raske i mange år frem.

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  10.00 - 15.00


  E-mail

  GoMonkey ApS | Copyright 2023