Klatring i GoMonkey

Book nu - vælg park

Klatring i GoMonkey

Klatring i GoMonkeys klatreparker er en fed oplevelse for alle. Mærk vinden i håret når du suser igennem luften på lange svævebaner, og oplev hvordan klatring i GoMonkey både giver smil på læben og et boost til selvtilliden. Det er en anderledes måde at dyrke motion eller hobby på, som både giver dig motion og masser af sjov. Det er helt op til dig om du vil prøve at udfordre dig selv, og måske skubbe til nogle grænser, eller om du blot vil hygge-klatre – Alt kan lade sig gøre i GoMonkey og vi har noget til alle niveauer.

I vores parker i Gladsaxe, Odense og Kolding har man 4 times klatring med mindre man er optag/hold på dagen, så har man 3 timers klatring. I København Søndermarken har man 1,5 times klatring. I er dog meget velkomne til at blive i parken så lang tid i har lyst og nyde dagen sammen med os. Vi sørger selvfølgelig for udstyr i form af sele og hjelm, og kører også en instruktion når jeres tid starter, hvor vi underviser jer alle i at betjene anlægget, seler og karabiner korrekt. Herefter sikrer vi at alles seler og hjelme sidder korrekt inden i får lov at klatre. Man skal også igennem en hurtig øvebane på jorden før man bliver sendt op i trætoppene.

Vi har 4 forskellige sværhedsgrader i vores klatreparker – grøn, blå, rød og sort (frit fald). Farverne indikerer hvor svære banerne er at gennemføre, hvor grøn er den letteste og rød/sort er de sværeste sværhedsgrader. Man køber adgang til parken, og kan derefter klatre på de baner man er høj nok til at gennemføre, bortset fra sort bane som er tilkøb. Man får et farvet armbånd, som viser hvilke baner man må klatre på.

Se vores instruktions film lige HER

Når man køber klatring i GoMonkey får man også helt automatisk også adgang til vores store trampolinsnet i træerne, som vi kalder "Bounce", og vi har altid et bål kørende man kan hygge sig om og benytte sig af.

HUSK: Du kan tilkøbe frit fald for 50 kr. i parken

Vi glæder os til at se jer til fede dage i trætoppene!

Pris fra

179,-

Se detaljeret prisoversigt

Klatring hos GoMonkey

Klatring

Indeholder

Klatring i 4 timer

Leje af klatresele og hjelm

Adgang til "Bounce"

Pris fra

179,-

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  10.00 - 15.00


  E-mail

  GoMonkey ApS | Copyright 2023