Fødselsdag hos GoMonkey

Book nu - vælg park

Fødselsdagsoplevelse

Kom ud og hold fødselsdag i GoMonkey og få en dag fyldt med klatring, bålhygge, trampolins net i træerne, sang, sjov og ballade!

Afholder du fødselsdag i GoMonkeys action- og klatreparker, vil vi prøve at hjælpe jer så meget som muligt for at gøre jeres oplevelse sjov, let og overskuelig. På den måde kan i bruge tid på at hygge jer, og fokusere på det der er vigtigt – nemlig at få en fantastisk tid sammen med de mennesker som er omkring jer, så I får den bedste fødselsdag i GoMonkey.

Vi stiller gas-grill til rådighed til jer så i kan grille pølser og brød, og vi har også alt tilbehør som skal bruges til at gøre en hotdog rigtig lækker - ketchup, sennep, remoulade, ristede løg og pickles. Vi har altid et bål kørende i parken som i kan hygge jer om og riste skumfiduser over.

Vi har prøvet at skabe en oplevelse som giver lidt af det hele, og hvor der er plads til at I kan sætte jeres eget præg på dagen. Vi vil skabe de bedste rammer for smil og gode oplevelser, og derfor er I også meget velkomne til at medbringe fødselsdagskage, balloner og andet der kan være med til at gøres jeres dag så god som mulig.

Pris fra

220,-

Se detaljeret prisoversigt

Hvad er med i fødselsdagspakken?

Hvis i vælger at holde fødselsdag i GoMonkey, giver vi én gratis t-shirt med pr. fødselsdags arrangement, eller pr. 8 deltager. HURRA. Er der flere deltagere som har fødselsdag, og gerne vil have en t-shirt skal i op og være 16 deltager for 2 og 24 for 3 stk. I har mulighed for at købe til alle herunder, så de kan blære sig i skolen sammen.

BOOK NU

Hold den næste fødselsdag hos os

Fødselsdag

Indeholder

Klatring I 2.5 time

Grill-selv-hotdog med tilbehør (Kolding = Sandwich)

Én sej GoMonkey T-Shirt

Skumfiduser

Kiks

Pris fra

220,-

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2022 | Hjemmeside af MerkurNord