Teambuilding "Jungle escape" - med klatring

Book nu - vælg park

Teambuilding

Er i på udkig efter en aktivitet der kan styrke sammenholdet og dynamikken på jeres hold så er en teambuilding tur i GoMonkey lige det i leder efter. Igennem lege og udfordringer skal i finde sammen som hold og bruge jeres kreativitet og samarbejde til at løse flere forskellige problemer. Det er både sjovt og lærerigt, samtidigt med at det sætter jeres kommunikative evner på en prøve. Teambuilding delen tager ca. 1 time - vi håber alle kommer ud af junglen ;). Dertil har i som altid også 3 timers klatring. For at bestille teambuilding oplevelsen skal man være minimum 8 deltagere, og maksimum 150 deltagere. Oplys antal ved booking.

Pris fra

440,-

Se detaljeret prisoversigt

Hvordan forløber dagen sig?

Jeres teambuilding dag startes med at i vil blive budt velkommen af jeres instruktør, som kort vil informerer teamet om dagens forløb. Derefter gør vi klar til introduktion til Jungle Escape, teambuilding delen, hvor historien og remedier vil blive uddelt.

Får vi hele holdet ud af junglen i live, gør vi klar til gennemgang klatrepark oplevelsen, hvor vi gennemgår øvebanen og tjekket op på jeres udstyr. Derefter er der fri klatring i vores park i op til 3 timer. Hvis i har lyst til at blive i parken og samle op på dagen med noget frokost er der rig mulighed for dette, i har mulighed for at leje en grill, eller skrive til os, så søger vi for mad til jer.

Vi har en masse græsplænespil i kan låne uden beregning, hvis økonomi afdelingen skal udfordres i konge spil, eller et af de mange andre lege.:)

Vi glæder os til at se jer til en udfordrende og sammenholdsudviklende dag!

BOOK NU

Hold teambuilding hos os

Teambuilding - ink. klatring

Indeholder

"Jungle escape" i 1 time (teambuilding)

Klatring op til 3 timers klatring

Instruktion og leje af klatrepark-udstyr.

Klatrepark Handsker til alle!

1 sodavand/vand/kaffe

Pris fra

440,-

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2023