Teambuilding

Book nu - vælg park

Teambuilding

Er i på udkig efter en aktivitet der kan styrke sammenholdet og dynamikken på jeres hold så er en teambuilding tur i GoMonkey lige det i leder efter. Igennem lege og udfordringer skal i finde sammen som hold og bruge jeres kreativitet og samarbejde til at løse flere forskellige problemer. Det er både sjovt og lærerigt, samtidigt med at det sætter jeres kommunikative evner på en prøve. Teambuilding delen tager ca. 1 time og består af forskellige lege. Dertil har i som altid også 2,5 times klatring. For at bestille teambuilding oplevelsen skal man være minimum 8 deltagere, og maksimum 150 deltagere. Oplys antal ved booking.

Pris fra

455,-

Se detaljeret prisoversigt

Hvordan forløber dagen sig?

En teambuilding dag startes med at man får introduktion til legene, hvor en af vores oplagte instruktører forklarer hvordan man vinder teamlegen og reglerne herfor. Herefter bliver i inddelt i hold, hvorefter i så skal konkurrere mod hinanden og prøve at vinde legene. Efter teambuilding delen får i en instruktion i banerne, seler og karabiner, gennemgår øvebanen og så er der fri klatring i vores park i 2,5 timer. Hvis i har lyst til at blive i parken og samle op på dagen med noget frokost er der rig mulighed for dette, man kan f.eks. tilkøbe hotdogs og en masse andet forplejning og nyde det i parken.

Vi glæder os til at se jer til en udfordrende og sammenholdsudviklende dag!

BOOK NU

Hold teambuilding hos os

Teambuilding

Indeholder

Teamlege i 1 time

Klatring i 2.5 time

1 sodavand/vand

Pris fra

455,-

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2022 | Hjemmeside af MerkurNord