Polterabend

Polterabend

Når du møder om til din booket oplevelse, vil du blive modtaget af en af vores veloplagte instruktører. Du skal melde din ankomst senest 20. minutter før start tidpunkt.

Når I booker en polterabendpakke, er gommen/bruden ganske gratis. I skal være minimum 8 personer, men det er selvfølgelig tilladt at tage gæster med der ikke skal klatre uden beregning. Pynt, kage og lign er også okay at medbringe, i skal dog selv rydde op når i er færdige. Det er IKKE tilladt at være påvirket inden, og under, klatring. I er velkomne til at drikke en lille én efter, men i skal naturligvis udvise respekt for de øvrige gæster.

Klatreseler, hjelme, handsker, sikkerhedsinstruktioner på øvebane er inkluderet i prisen for 2½ times klatring. (plus Bounce i Gladsaxe og Odense) Herefter er der afsat 1 time til spisning og hygge rundt om bålet.

Pris fra

335,-

Forplejning

I får grill-selv hotdogs (Gladsaxe og Odense) og en sandwich i Kolding. Der er en flaske vand/soda, 1 kop kaffe pr. person, inkluderet i prisen. Det er desuden også tilladt at medbringe drikkevare, kage og mad, selv hvis i ønsker at supplere. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe hvor der kan tilkøbes andet mad og drikke.

I skal booke og betale online via vores hjemmeside senest 48 timer før. Vi anbefaler dog at i booker i god tid, især i højsæsonen, hvor der er mange om buddet.

Vi ved det kan være svært at vide et præcis antal gæster, vi anbefaler derfor at være ude i god tid, og skulle der komme et par gæster mere kan de tilkøbes på dagen. Det er IKKE muligt at få pengene retur hvis i har booket til flere gæster end det der møder op.

BOOK NU

Hold den næste polterabend hos os

Polterabend

Indeholder

Klatring i 2.5 time

2 grill-selv-hotdogs

1 kaffe

1 sodavand/vand

Handsker

Jacobsstige

Pris fra

335,-

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  GoMonkey West ApS

  CVR 33581327

  Telefontid

  +45 25 53 30 22

  Mellem 09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2021 | Hjemmeside af MerkurNord