Polterabend

Book nu - vælg park

Polterabend

At holde polterabend i GoMonkey er en anderledes og sjov måde at bruge noget af dagen på. Vi sætter rammerne med klatring, musik, forplejning, bålhygge og borde og bænke til jer som i kan hygge jer ved under og efter klatringen. I skal være minimum 8 personer for at booke oplevelsen, men det er selvfølgelig tilladt at tage gæster med der ikke skal klatre, uden beregning. Det er IKKE tilladt at være påvirket inden, og under, klatring. I er velkomne til at blive i parken og drikke en lille én efter, men i skal naturligvis udvise respekt for de øvrige gæster.

2,5 times klatring, klatreseler, hjelme og sikkerhedsinstruktioner på øvebanen er inkluderet i prisen. I Gladsaxe og Odense får man også adgang til vores trampolinsnet i træerne som vi kalder "Bounce". Herefter er der afsat ca. 1 time til spisning og hygge rundt om bålet.

Pris fra

320

Se detaljeret prisoversigt

Forplejning

I får 2 grill-selv hotdog i Gladsaxe og Odense, og en sandwich i Kolding i stedet for hotdogs. Der er også en flaske vand/soda, og en kop kaffe pr. person, inkluderet i prisen. Det er desuden også tilladt at medbringe drikkevare, kage og mad, selv hvis i ønsker at supplere. I må også gerne tage dug, pynt og andet gøgl med i parken, så længe i rydder op efter jer selv. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe hvor der kan tilkøbes andet mad og drikke.

I skal booke og betale online via vores hjemmeside senest 48 timer før. Vi anbefaler dog at i booker i god tid, især i højsæsonen, hvor der er mange om buddet.

Vi ved det kan være svært at vide præcis hvor mange i kommer, og derfor anbefaler vi at i booker til det minimumsantal i er mere eller mindre sikre på kommer. Skulle der så komme et par gæster mere end først forventet, kan de tilkøbe adgang til parken, på dagen. Det er IKKE muligt at få pengene retur hvis i har booket til flere gæster end dem der møder op.

Vi glæder os til en sjov og festlig dag sammen med jer!

BOOK NU

Hold den næste polterabend hos os

Polterabend

Indeholder

Klatring i 2.5 time

2 grill-selv-hotdog (1 sandwich i Kolding)

1 kaffe

1 sodavand/vand

Pris fra

320

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2022 | Hjemmeside af MerkurNord