Teambuilding i GoMonkey

Hvad er teambuilding hos GoMonkey?

Jeres teambuilding dag starter med at i vil blive budt velkommen af jeres instruktør, som kort vil forklarer teamet om dagens forløb. Derefter gør vi klar til introduktion til “Jungle Escape”, teambuilding delen, hvor historien og remedier vil blive fortalt og uddelt. Uden at afsløre alt for meget handler det om at i ved hjælp af samarbejde, kreativ tænkning og kommunikation skal slippe ud af junglen.

Får vi hele holdet ud af junglen i live, gør vi klar til klatredelen. I vil få en grundig instruktion i hvordan man klatrer og herefter skal i lige igennem øvebanen. Derefter er der fri klatring i vores park i op til 3 timer.
Hvis i har lyst til at blive i parken og samle op på dagen med noget frokost er der rig mulighed for dette. I kan enten leje en grill og selv medbringe mad, eller i kan kontakte os og forhøre jer om mulighederne for spisning.

Vi har en masse græsplænespil i kan låne uden beregning, hvis økonomi afdelingen f.eks. lige skal udfordres i konge spil.

Forskellige måder at gøre det på:

Hold jeres teambuilding dag i GoMonkey på flere forskellige måder.

De 2  måder er:

1. Book vores teambuildingpakke, hvor vi har sammensat en pakke som vi mener       sætter rammerne for den fedeste teambuilding dag.

2. Book “normal” klatring hvis du mener at der er nok teambuilding i klatredelen      alene.

Når du har besluttet hvilken måde der passer dig bedst, vælger du hvilken park du vil besøge. Så vælger du enten “klatring” eller “teambuilding” pakken og vælger herefter dato og tidspunkt.

Nu skal du bare glæde dig til at invitere alle dine medarbejdere eller venner til den fedeste teambuilding dag i GoMonkey med liv og glade dage.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i trætoppene!

 

Pakken indeholder:

  • “Jungle escape” i 1 time (teambuilding)
  • Klatring op til 3 timers klatring
  • Instruktion 
  • Leje af sele og hjelm
  • Klatrepark Handsker til alle!
  • 1 sodavand/vand/kaffe

Pris: 440 kr. pr. deltager