GoMonkey´s Sikkerhedsprodedure

I GoMonkey er sikkerheden i parkerne vores topprioritet. Klatringen starter altid med at man får en grundig instruktion på ca. 20 minutters tid hvor man bliver instrueret i hvordan man betjener klatreselerne, hvilke baner man kan klatre på, hvad man skal gøre hvis man har brug for hjælp osv. Instruktionen sluttes af med at instruktøren tjekker at alle gæsternes seler er spændt og sidder rigtigt.

I GoMonkey er alle vores instruktører udannede klatreinstuktører. Det betyder at de er eksperter i alt vores udstyr, faldfaktor, redningsprocedurer og alt andet der er relevant for at din oplevelse i vores parker bliver så tryg som overhovedet muligt. Vi går også meget op i at vores instruktører skal have et højt humør og en pædagogisk tilgang til gæsterne, sådan at vi giver os tid til den enkelte gæst og hjælper hvor der hjælpes kan – også hvis man bare lige har brug for et par opmuntrende ord for at kunne klare en forhindring.

Antal sikrede gæster
0

Sidste år besluttede vi at alle vores klatreparker fremover skulle benytte et ”continious belay” sikkerhedssystem. Det betyder at man slet ikke kan klikke sig af sikkerhedswiren før man er færdig med klatrebanen. Det giver en god ro i maven, og gør de klatrere der ikke er så erfarne lidt mere trygge ved situationen. Før man får lov at klatre på parkens baner skal man også igennem vores øvebane. På den måde skal gæsterne vise instruktørerne at de kan gennemføre en bane på jorden, så vi kan sikre at alle er klar til at komme op i højderne.