Vores klatreparker

Vores klatreparker

Kom ud i GoMonkeys vilde og sjove klatreparker, og slip din indre abe løs!
I vores 4 landsdækkende klatreparker tilbyder vi klatring, lange svævebaner, sus i maven, trampolinsnet i træerne, leg, godt humør og meget mere – og så endda ude i den dejlige natur.

I GoMonkey synes vi en klatrepark skal være en blanding af sjov, udfordringer og tryghed. Det er vigtigt at klatreparken indeholder alle 3 elementer, sådan at man kan udfordre sig selv og skubbe til sine grænser, samtidigt med at det er sjovt og foregår i et trygt og sikkert miljø. Det skal være en god oplevelse for alle vores gæster, uanset om man er nybegynder eller erfaren klatrer. Derfor har vi i høj grad tænkt sikkerhed og forskellige sværhedsgrader ind i vores klatreparker, sådan at alle kan være med. Det giver dig også muligheden for at starte dagen ud stille og roligt, og så langsomt opbygge mod i takt med banerne gennemføres. Hvem ved? – Måske står du oppe i 23 meters højde inden dagen er omme, eller er klar til at tage dit første frie fald.

Sværhedsgrader

Vi har 4 forskellige sværhedsgrader i vores klatreparker – grøn, blå, rød og sort (frit fald i Gladsaxe og Odense, og 350 meters svævebane i Kolding). Farverne indikerer hvor svære banerne er at gennemføre, hvor grøn er den letteste og rød/sort er de sværeste sværhedsgrader. Man køber adgang til parken, og kan derefter klatre på de baner man er høj nok til at gennemføre. Man får et farvet armbånd, som viser hvilke baner man kan klatre på.

HUSK: Du kan tilkøbe sort bane for 50 kr. i parken.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL SUPER FEDE DAGE I TRÆTOPPENE 😊

BOOK NU

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  10.00 - 15.00


  E-mail

  GoMonkey ApS | Copyright 2023