10 tips til Fødselsdag i GoMonkey action og klatrepark

Vi hos GoMonkey action og klatrepark, vil prøve at hjælpe jer så meget som muligt for at gøre jeres oplevelse let og overskuelig, så I kan bruge tid på at hygge jer, og fokusere på det der er vigtigt – nemlig, at få en fantastisk tid sammen med de mennesker som er omkring jer, så I får den bedste fødselsdag i GoMonkey.

Book jeres dag her

GoMonkey har prøvet at skabe en pakkeløsning som giver lidt af det hele, og hvor der er plads til at I kan sætte jeres eget præg på dagen. Der skal være plads til smil og gode oplevelser, derfor er I også meget velkommen til at medbringe, fødselsdagskage, balloner og andet der kan være med til at gøres jeres dag rigtig god

Tip 1 – Hvad er med i fødselsdagspakken?

Når I køber fødselsdagspakken, giver GoMonkey én gratis person med pr. fødselsdagsbookning. Er der flere som har fødselsdag i samme gruppe, kan vi desværre ikke give alle gratis entre, men der er allerede indregnet gode rabatter i pakkeløsningen.

-Sikkerhed og instruktion.

Det vigtigste for GoMonkey er sikkerheden, og derfor tager vi vores introduktion meget alvorligt. Tiden for instruktionen kan variere i mængde tid, men typisk er det 15 – 45 min. alt efter hvor mange deltagere vi har booket ind, samt hvor meget tid det kræver, at alle kommer sikkert igennem og føler sig sikre. Klatring skal tages seriøst, men det skal være sjovt på samme tid, og det er vi verdensmester i hos GoMonkey.

  Det første vi starter med er, at skulle have vores sikkerhedsudstyr på, som består af en klatrehjelm, en klatresele som er speciel designet til klatreparker, og sikkerhedskarabiner samt svævebanetaljen der gør det muligt at svæve på alle vores svævebaner i vores klatreparker.

Vi har 3 øve- og prøvebaner, hvor alle vil blive instrueret og vist hvordan man begår sig sikkert på vores klatrebaner.

Se vores film, hvor vi viser hvordan man tager udstyret på, samt bruger det. Derudover kan du også se vores film om øvebanen, hvor en af vores instruktører gennemgår den , så er i max klar til, at komme op på rød klatrebane.

Alle skal igennem én af vores prøvebaner, og instruktøren vil bede deltagerne om at blive ved med at øve sig, indtil instruktøren føler sig sikker på at deltageren kan bevæge sig sikkert rundt på banerne. Vi opfordrer kraftigt til at evt. forældre hører og følger med, så I kan være et par ekstra øjne ude under trætoppene.

Klatring  

Vi har mange forskellige baner som er markeret i farvekoder, som man ser det på skisportssteder, da det er en let og overskuelig metode for alle, at vælge baner i klatreparken. GoMonkey anbefaler, at alle starter med en af de grønne baner, især til vores yngre publikum.

De grønne klatrebaner, er de letteste, hvor man ikke kommer så højt op i træerne, og forhindringerne er designet til at beskytte jer lidt mere og er lettere at klatre på. Der er rigtig mange svævebaner som giver sus i maven, et svævende skateboard man skal rulle på, og en bil (i København) man skal klatre igennem, hvor man kan sidde bag rettet i 3 meters højde, og se ud igennem forruden. Alt efter om I går på den lyse- eller mørkegrønne bane, bliver sværhedsgraden sværere.

De blå klatrebaner er lidt sværere. I vil blive udfordret mere på balancen og fysikken, komme højere op og forhindringerne kan gynge lidt, men de kan klares af de fleste – det skal jo kilde lidt.

Vores røde klatrebane, er for de få og rå. Man skal være 160 cm. høj for at komme op, og være lidt modig samt have fysikken i orden. Forhindringerne bliver hårde og kræver til tider hår på brystet. For eksempel vores reb udspring i Holbæk, hvor man flyver igennem luften som Tarzan i 20 meters højde, og lander ind i et kæmpe net, hvor man skal holde fast og klatre videre.

Den sorte bane, er for vild. Vi har ingen højdegrænser her, men en vægtgrænse. Er I mellem 30 og 120 kg., må I tage det-frie-fald. Det er altid et samlingspunkt for grupperne, hvor der bliver heppet og givet gode råd til, hvordan man lettest kan tage springet ud i luften. Husk at man skal have ekstra instruktion på denne bane.

Se vores filmgennemgang af alle banerne  

 Mad og skumfiduser.

Marshmallows og udendørsliv

Hvad er en fødselsdag uden mad og drikke? Efter man har klatret rundet i trætoppene og fået sig en rigtig god oplevelse, kan sulten godt melde sig.

Inden I ankommer, har GoMonkey pakket en pose med alt hvad I har brug for. Vi har et grillområde som vores kunder kan bruge til at grille det udleverede mad.

Vi har valgt at give jer vores lækre grill-selv-hotdogs med i pakken, som I griller og laver lige som I vil have dem. Nogen vil have meget ketchup på, og andre er vilde med sennep og ristet løg. Alt tilbehør står ude i klatreparkerne i grillområdet.

Til sidst skal der også være lidt sødt til ganen. Alle får udleveret pinde, hvor I sætter jeres skumfiduser på, og griller dem over bålet. Det giver en snært af friluftsliv og udeliv, og der er ikke noget så hyggeligt som skumfiduser over et bål.

Tip 2 – Påklædning.

GoMonkeys klatreparker i København og Holbæk, har åbent det meste af året. Det er rigtig vigtigt at I er opmærksomme på årstiderne. I skal ikke tage jeres fineste konfirmationstøj på, da vi er oppe mellem træerne, samt vi skal bruge kroppen fysisk. Træningstøj er rigtig fint, ellers tøj man kan røre sig, i og gerne en windbreaker da det kan køre hurtigt på vores mange svævebaner.

Det er rigtig vigtigt at I ikke kommer i klipklappere eller andre skoformer som kan ryge af og ikke beskytter fødder og negle. En sko med en hård sål er at fortrække, så har I de bedste forudsætninger for at få en fantastisk oplevelsesdag i klatreparken.

Os med langt flot hår, skal have en hårelastik i, så vi får parykken med ned igen. Det er for at beskytte os, når vi svæver på vores mange svævebaner ude på trætopsbanerne.

Hellere tage lidt for meget tøj med, end at stå og mangle det i parken. Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, så får I den bedste dag uden for mange vejroverraskelser.

Vi anbefaler kraftigt at man tager alle ringe og øreringe af, inden man skal klatre, samt har man et halstørklæde eller anden beklædning omkring hals, at man tager dette af eller pakker det ned i blusen så man ikke sidder fast. Det vil altid være instruktøren som vurderer om det er ansvarligt at have det på.

 Tip 3 – Huskeliste. 

 Før ankomst.

 • Det er en god ide, at I har printet, læst og udfyldt vores ansvarsfraskrivelse inden I kommer ud til GoMonkey. Det kan spare jer for en del tid, samt det hele kører lettere. Find HER  send dette link ud til din gruppe. Husk at det er en myndig der skal underskrive ansvarsfraskrivelsen.
 • I skal have set vores introduktions film så I er bedst forberedt. (Link, siden er ikke lavet endnu)
 • Det vigtigt at I møder ind senest 15 til 30 min. før jeres bookingtidspunkt. Vi er nødt til at prøve at starte på minuttet med instruktionen, da der kan være andre på jeres optag, samt næste hold starter en halv time efter jer. Hvis I kommer for sent, kan vi i visse tilfælde blive nødt til at sætte jer på det næste introduktionshold. Det skal siges at mister man 30 min. pga. at man er kommet for sent, så får man ikke denne halve time i den anden ende, da jeres seler måske er solgt til en anden kunde senere på dagen.
 • Besøg vores toiletter i god tid. Vi oplever tit for vores yngre publikum, at det kan gå galt oppe på vores klatrebaner. Der kan gå lang tid fra vi har fået instruktion og står oppe på en bane til man kan komme ned og tage klatreselen af, og komme ned på toilettet.
 • Læs vores side om sikkerhed og regler. Find HER  ,hvor I også kan finde vores anbefalinger til hvor mange voksne der skal være med pr. børn. Du finder også vores 2 instruktion film her.
 • At der ikke er indtaget alkohol eller andre rusmidler.
 • Medbragt hårelastik til de langhårede
 • Tjekke vejet og medbring godt med tøj

Under jeres ophold i GoMonkey.

 • Find det gode humør frem, det smitter og så skal det nok blive en god fødselsdag.
 • Husk der er andre mennesker i klatreparken, andre holder også børnefødselsdag, nogle er på romantisk date, eller vi har en skole på besøg. Der skal være plads til alle, og vi deles om grill og opholdssteder.
 • Altid lyt og hør efter hvad jeres instruktør siger. Vi vil meget gerne have at I som forældre også lytter med, så I kan være ekstra øjne ude på banerne.
 • Fortæl vores instruktør i god tid, hvornår I vil spise jeres mad, så vi kan finde jeres madposer frem til jer, tænde grillen og starte bålet til jeres skumfiduser.
 • Husk at jeres børn er mega seje, og kan mere end man skulle tro. De kan blive nervøse, hvis forældrene er det på deres vegne.
 • Hvis nogen har haft deres seler af og skal klatre igen, skal den altid tjekkes af en instruktør inden I tager op på en af vores mange klatrebaner. (Man tager klatreselen af hvis man skal spise, drikke andet end vand, ryge eller være tæt på åben ild, samt være på toilettet).
 • Husk at tjekke ind i GoMonkey på det forskellige sociale medier, det vil vi sætte stor pris på

Efter jeres dag i GoMonkey

 • Hvis I har nogle sjove og flotte billeder eller film, må I meget gerne # dem med #gomonkey
 • I skal være meget velkommen til at lave en anmeldelse på de forskellige medier så som Tripadviser, Facebook og Google.
 • Se på jeres børn, de har fået røde kinder.
 • Er der noget vi kan gøre bedre, forslag eller kritik, skriv gerne på info@gomonkey.dk og vi vil kigge på det med seriøsitet, og se om vi kan lave noget om.
 • Klap jer selv på skulderen, det er sejt at I har været i GoMonkey, det er ikke alle der tør.

Tip 4 – Hvornår skal vi booke og betale?

I GoMonkey klatrepark, København og Holbæk, har vi et loft på hvor mange vi kan have igennem, og vi oplever på populærere tidspunkter at vi er fuldt booket op. Det er derfor altid en rigtig god ide at booke længe inden på forhånd, så I er sikret jeres klatre- og action oplevelse på jeres ønskede tidspunkt.

Til de modige kan man faktisk vente helt op til 48 timer forinden med at booke via vores webshop, men vi kan ikke love at der er plads. Man er selvfølgelig altid velkommen til at ringe, find kontakt HER  og høre om vi har ledige pladser, hvis I er impulsive og finder ud af det inden for de 48 timer. Det skal siges at når man ikke at booke inden for de 48 timer via webshoppen, er prisen ca. 25 kr. mere. pr. deltager.

Vi har mange som kontakter os med den problematik, at de ikke helt ved hvor mange af de inviterede gæster som kommer til jeres fødselsdag i GoMonkey. Vi forstår at det er træls at skulle betale for flere end man bliver. Derfor er rådet at være ude med invitationerne i god tid, og sætte jeres S.U. et godt stykke tid før jeres klatredag. Så har I et bedre udgangspunkt for at kunne booke.

Vi har altid lidt ekstra seler i reserve, så en mulighed er at I booker til det bekræftede antal deltagere, f.eks. 20, men I har 2 mere der måske kan deltag, hvor I så kan betale for dem på dagen, så håber vi på at vi har seler nok. Husk det koster 25 kr. mere når det ikke er onlinerabat priser.

Man betaler altid på forhånd, så I er sikret jeres seler og klatreudstyr. Ydermere for at vi kan nå at tage forplejninger hjem til klatreparken, pakke jeres godter og skaffe det rigtige antal instruktører ind.

Tip 5 – Tilkøb- Skal I have lidt ekstra til dagen, så se her hvad GoMonkey kan tilbyde.

Nice to have:

-Handsker kan være en god ide til de unge mennesker eller kontorfingrene. Det er vigtigt for klatreoplevelsen at handskerne passer rigtig godt og hellere lige lidt for små end for store, da de kan sidde fast i karabinerne og drille lidt. Vi har speciel importerede handsker til de små klatrere i god kvalitet. Vi er ca. 20 kr. billigere end jeres lokale byggemarked, og så kan de også bruges til havearbejde eller andet senere. Husk at bestille når I booker.

– Kaffe eller the til at varme jer på. I kan købe kaffe / the pr. kop, eller bestille en kande til at hygge sig med før, under og efter jeres klatredag. Husk at bestille når I booker.

– Flere hotdogs eller skumfiduser. Har bedsteforældre eller andre der er med på en kigger, eller ved I at selskabet er meget sulten, kan I bestille mere mad og lækkerier. Grill selv hotdogs og skumfiduser. Husk at bestille når I booker.

Aktiviteter.
Skal I have mere action og ekstra oplevelser, kan I i klatreparken i København eksempelvis booke vores sjove Bumberz bolde, hvor I løber rundt i en kæmpe oppustelig bold, der beskytter jer i vilde tacklinger og gør umulige tricks mulige på fodboldbanen Det er en sjov måde at spille fodboldt på uden at slå sig alt for meget. Se mere og BOOK HER.

Vores Bounce verden er en helt ny ting, og vi er de første der har sådan et anlæg i Scandinavian. Bounce er en kæmpe netverden som er spændt ud mellem træerne med høje sidenet så man ikke kan falde ud. Det er rigtig sjovt at løbe rundt i, lege fangeleg, lave tricks eller bare hygge og flyde i, og nyde naturen omkring sig.

Tip 6 – Ansvarsfraskrivelser.

Det er vigtigt at alle bliver skrevet på listen, samt det kan være en god ide at gennemgå den sammen. På hvert ark er der plads til 10 deltagere, så sparer vi lidt på miljøet. Skulle alle deltagerne ikke være over 18 år, så kan den ansvarlige voksen skrive under for dem alle nederst på dokumentet.

Vi har kunder der spørger om det skal være forældrene der skal skrive under på deres eget barn. I som arrangører må godt skrive under for hele fødselsdagsholdet, så længe alle er informeret om at de skal i en klatrepark. I er også meget velkommen til at sende dette link https://gomonkey.dk/ansvarsfraskrivelse/ ud til forældrene, så kan de læse det og evt. skrive under og give det med.

 Tip 7 – Vejr og vind, handelsbetingelser og afmelding.

Vi klatrer næsten i alt vejr. Det er en selvfølge at skulle det blive farligt for vores kunder, hiver vi folk ned fra banerne og prøver at vente det ud. Er det helt umuligt og for farligt, finder vi en løsning på dette. VI lukker ned ved stormvejr, lyn og torden. Regner det, klæder vi os på til vejret. I er meget velkommen til at læse vores handelsbetingelser igennem HER Det er ikke muligt bare at afmelde på dagen, da vi har reserveret selerne til dig, og booket instruktører ind til at kører klatreparken sikkert.

Tip 8 Hvad må vi selv medbringe?

I er meget velkomne til at sætte jeres eget præg på fødselsdagen. Klovne, balloner, pynt og gavelege er helt ok, så længe det skaber hygge og at I rydder op efter jer selv. Skulle der være en kagemand eller hjemmelavet saftevand, er det jo bare herligt.  Bedste forældre og andre der ikke har lyst til at klatre og hoppe rundt i action parken må også komme med uden beregning.

Tip 9 Hvor lang tid tager en fødselsdagspakke i GoMonkey, og hvornår kan vi hente vores børn?

Ofte er der en masse dejlige børn og unge der skal hentes efter jeres besøg i GoMonkey, men fra hvornår kan de andre forældre komme og hente? I kan lidt selv bestemme tidspunktet, GoMonkey har sat nogle rammer op som I kan navigere i.

Fødselsdagsholdet starter altid med at klatre og svæve på alle de sjove baner i klatreparken. Selve klatreselerne lejes i 2.5 time, fra jeres starttidspunkt. Man kan godt forkorte denne tidshorisont, så man måske kun klatrer i 2 timer.

Derefter står den på mad over grillen og skumfiduser over bål, som plejer at tage ca. 1 time. Her er vi ikke så strenge med tidspunktet. I kan roligt sige at forældrene kan komme efter 2.5 times klatring, så kan de også hjælpe til med lidt oprydning og hilse på over en kop kaffe.

Tip 10 – Parkerings forhold

I begge vores klatreparker i København og Holbæk er der gratis p-pladser. I København holder i bedst ved den store Falck station på Gladsaxes svømmehal, så har I den korteste vej til vores In-checknings hus. I Holbæk skal I holde foran den røde port på vej ned til Holbæk Naturskole. Vær opmærksom på at det kan tage 10 min. at gå igennem skoven til in-checknings stedet.

Vi glæder os til at være med til at give jer en super dag i GoMonkey Action og Klatrepark.

Hilsen GoMonkey teamet.

TIPS TIL EN GOD OPLEVELSE HOS GOMONKEY

Få vores bedste tips til en god dag med skoleklasser i klatreparken
Sådan får du en god fødselsdag i GoMonkey Klatrepark
Tips og tricks til den bedste polterabend i GoMonkey Klatrepark
Se vores sikkerhedsfilm og vær godt forberedt inden dit besøg i klatreparken
</