GoMonkey´s Sweetdeal

GoMonkey´s sweet deal

GoMonkey og Sweetdeal er gået sammen i et samarbejde hvor vi har udarbejdet et nyt produkt som både giver klatring i træerne og lidt til den søde tand. Man får nemlig både leje af seler og hjelm, instruktion, 2,5 timers klatretid og skumfiduser og kiks som man kan riste over vores bål som vi altid har kørende i vores parker - alt sammen til kun 175 kr. pr. deltager.

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode og man køber oplevelsen igennem Sweetdeal via dette link: https://www.sweetdeal.dk/go-monkey-klatring

Når man har købt en GoMonkey Sweetdeal får man en rabatkode som man skal indtaste i forbindelse med bookingen af tid. Når man foretager bookingen, er der et rabatkodefelt hvor man skal indtaste den kode man har fået af Sweetdeal da man købte oplevelsen. Så trækkes der helt automatisk 175 kr. (oplevelsens pris) fra ordren, og man kan dermed booke sig ind til 0 kr.

Der kan kun bruges 1 rabatkode pr. booking, så hvis du vil booke ind til 4 personer, skal man lave 4 individuelle bestillinger og bruge én kode til hver bestilling.

Bemærk: Indløsningsperioden for GoMonkey Sweetdeal oplevelsen er marts måned, april måned, første uge i maj og oktober måned i 2022, hvilket betyder at man kun kan booke sin GoMonkey Sweetdeal ind til en tid i parken, i disse perioder.

Book under her:

Book i GLADSAXE
Book i ODENSE
Book i KOLDING

Vi glæder os til at se jer til fede dage i trætoppene, og til at hygge os rundt om bålet med skumfiduser, kiks og røverhistorier.

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2023