Kommune aftale - Kolding

Skal i luftes?

Nedenfor kan du se en video af vores park i Kolding:

Vi er glade og stolte over at have et samarbejde med Kolding kommune om at alle skoler og institutioner kan komme en tur i GoMonkeys klatreparker til en særpris på 149 kr .

Hvis du ved hvornår i gerne vil besøge parken kan du trykke på den nedenstående "Book nu" knap og blive ledt direkte ind til en oversigt over alle vores ledige tider:

Hvad kan du forvente af en dag i GoMonkey?

Tag en tur i GoMonkey og få en sjov dag med fysisk aktivitet, klatreudfordringer og samarbejde på kryds og tværs som især styrker klassens relationer, dynamik og sammenhold. Udover trivsel, er der også fokus på personlig udvikling af eleverne, som oftest finder ud af at de er lidt sejere og kan lidt mere, end de troede.

Vi tilbyder udendørs træklatring og udfordringer for alle mellem 5 - 99 år. I vores park i Kolding har vi 9 baner med over 100 klatreudfordringer. Der er baner i 1 meters højde, 20 meters højde og alt derimellem, så der er noget til alle niveauer, uanset om man er nybegynder eller øvet klatrer. GoMonkey Kolding huser også GoMonkey og Jyllands længste svævebane på hele 350 meter, hvor man suser ud over den smukke Hylkedal.

Dagen vil starte ud med grundig instruktion på ca. 20 minutter hvor man bliver instrueret i seler, baner og karabiner, som afsluttes ved at instruktøren sikrer at alle seler er spændt ordentligt og sidder som de skal. Herefter gennemfører man en øvebane, sådan at vi er sikre på alle er klar til at komme op i højderne. Efter instruktionen og prøvebanen, er der fri klatring i parken. Efter klatringen er i velkomne til at blive i parken og samle op på dagen, spise madpakker ved vores borde og bænke, eller hygge jer ved bålet.

GoMonkey har gode erfaringer med store hold, så der er ikke nogen maximumsgrænse for hvor mange man kan booke ind. Vi håber i vil benytte jer af aftalen og få nogle fede dage i trætoppene!

Praktiske oplysninger

Klatretid:
Kolding: 2,5 timer (Opstart af hold hver hele time, eller efter aftale)

Lokation:
Hylkedalvej 23, 6000 Kolding

Pris:
149 kr. pr. deltager

Man skal være et hold på 8 eller flere for at booke tid online. Hvis man er færre end 8 skal man ringe på 25 53 30 22 og så kan GoMonkey være behjælpelige med at lægge jer ind til en tid.

Er der nogen spørgsmål eller indvendinger er i altid meget velkomne til at ringe til GoMonkey på 25 53 30 22 eller skrive en mail på [email protected]

Wählen Sie den wildesten Kletterpark

  Folgen Sie unserem Instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2023