Skole & Institutioner

Book nu - vælg park

Skole- & Institutioner

Tag en tur i GoMonkey og få en sjov dag med fysisk aktivitet, udfordringer og samarbejde på kryds og tværs, som styrker klassens relationer og dynamik. Vi tilbyder træklatring og action udfordringer for alle mellem 5 - 99 år. Vi har baner i både 1 meters højde og 22 meters højde, og alt derimellem, så der er noget i alle sværhedsgrader, uanset om man er nybegynder eller øvet klatrer.

Dagen vil starte ud med grundig instruktion på ca. 20 minutter hvor man bliver instrueret i seler, baner og karabiner, som afsluttes ved at instruktøren sikrer at alle seler er spændt og sidder som de skal. Herefter gennemfører man en øvebane, sådan at vi er sikre på alle er klar til at komme op i højderne. Efter instruktionen og prøvebanen, er der fri klatring i parken. Efter klatringen er i velkomne til at blive i parken og samle op på dagen, spise madpakker ved vores mange borde og bænke, eller hygge jer ved bålet.

Der er også gratis adgang til vores store trampolinsnet i træerne som vi kalder ”Bounce”. Det er et udspændt elastisk net med høje vægge, så alle sikkert kan tonse rundt oppe i ca. 5 meters højde.

Parkerne benytter det sikkerhedssystem der hedder ”continious belay”, hvilket betyder at man slet ikke kan klikke sig af sikkerhedswiren før man er færdig med banen og står nede på jorden.

GoMonkey har gode erfaringer med store hold, så der er ikke nogen maximumsgrænse for hvor mange man kan booke ind!

Pris fra

159,-

Se detaljeret prisoversigt

Det praktiske

Hvornår skal vi booke?

I skal være en skole eller institution fra det offentlige, med et hold på minimum 17 deltagere, for at kunne booke vores skole- og institutionsoplevelse. Skoler og institutioner kommer ofte i store optag, og ofte har I de samme mærkedage på samme datoer. Det er først til mølle, så det er bare om at kontakte os eller booke. Vi oplever at måtte melde fuldt hus i ny og næ, så jo før i booker jer ind, jo bedre, så i kan være sikre på at få den tid i ønsker.

Hvornår skal vi betale?

Som hovedregel skal man altid betale forud når der bliver booket, så vi kan reservere jeres klatreudstyr, indkalde instruktører og planlægge dagen for jer. Betaler I via EAN, vil fakturaen blive sendt samme dag som bookningen kommer ind.

Ved store hold kan man aftale at der bliver talt op på dagen, og sendt en regning bagefter. Her vil vi altid kræve et minimums deltager krav, for eksempel min. 40 deltagere. Ved ”små” hold 20-30 stk. er der så meget rabat i forvejen, at vi vil kræve det fulde beløb for det reserverede klatreudstyr.

Er I en hel skole som vil booke sig ind på en dag, så ring eller skriv til os, og så snakker vi om mulighederne for en fed dag for hele skolen i en af vores parker.

Der er mulighed for at kombinere det med O-løb, Teambuilding, Bumberz bolde, leje af indendørshaller mm.

Husk også:

 • Vi anbefaler at alle hellere tager lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Da i skal have seler på der sidder stramt anbefaler vi nogle tætsiddende sporty bukser. Fodtøj skal beskytte tæer og negle og sidde godt på foden.
 • Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, så får I den bedste dag uden at blive overrasket af vejret.
 • Hår der er til skulderne eller længere skal være opsat, på en måde hvorpå du kan have hjelm på. Halstørklæder eller andet rundt om halsen, der kan sidde fast, er ikke tilladt at bære under klatring (religiøs hovedbeklædning er undtaget). Øreringe og ringe anbefaler vi tages af inden klatring.
 • Vi anbefaler brug af handsker. De kan tilkøbes men det er også tilladt at medbringe sine egne. Hvis i ønsker at købe handsker, kan i spare 15% ved at oplyse det ved booking, ellers kan de købes i parken til 35 kr. pr. par.

Vi glæder os til at se jer til sjove og lærerige dage i trætoppene!

BOOK NU

Skole- & Institutioner på tur til os

Skole- & Institutioner

Grupperabat for skoler og institutioner. Min 17 deltager.

Indeholder

Klatring op til 3 timer

Leje af klatreseler og hjelme

Adgang til "Bounce"

Pris fra

159,-

Se detaljeret prisoversigt

Book online og få 15% rabat på tilvalg

Vi giver 15% rabat på jeres tilvalg, når I bestiller dem igennem vores online booking.

For at opnå vores online-rabat, skal i booke via vores webshop 48 timer forinden jeres ønskede starttidspunkt.

Skræddersyet løsning

Vi skræddersyer gerne en løsning til jeres behov, så I får den vildeste dag i en af vores parker. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om mulighederne.

Book nu - vælg park

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2023