GoMonkey Klatrepark

Udendørs træklatring og svævebaner for alle!

Vælg en af vores lokationer

Gladsaxe

GoMonkeys største klatrepark kun 15 minutter fra København

København

GoMonkeys naturskønne klatrepark midt i søndermarken

Odense

Fyns største klatrepark i hjertet af Odense

Kolding

GoMonkeys smukkeste park med udsigt ud over Hylkedalen

SLÅ TIL NU - 20% RABAT I GOMONKEY!

Vores gæster elsker os!

-Læs vores 5-stjernede anmeldelser!

5/5
Ivana Zec
Ivana Zec
Læs mere
Det var en fantastisk oplevelse! Vi var så glade for både oplevelsen og jeres dygtige og hjælpsomme medarbejdere. Jeg kom med lave forventninger, for jeg vidste ikke, hvordan mine børn på 7 og 8 vil reagere, men de var bare lige så seje som stedet selv var. De ville simpelthen ikke hjem! 😆🥰 De elskede det, men det gjorde jeg også, som en voksen på 42. Det var mega sejt! Tusind tak, og vi kommer sikkert igen 🙏😊
Lasse Troelsen
Lasse Troelsen
Læs mere
FED OPLEVELSE!!! Alle skal prøve det her.! GoMonkey Klatrepark kan virklig finde ud af at levere varen. Her får du en fed oplevelse for dine penge. Udstyret og deres klatrebaner er top moderne og med fantastiske intruktører. Vores intruktør Hjalte var med os lige fra starten på en meget proffesionel måde, der gav os en trykhed, som er super vigtig når der skal overskrides grænser. Anbefalder helt sikkert GoMonkey, som aktivitet til alle der elsker udfordringer.
Rasmus Hellstrøm Jakobsen
Rasmus Hellstrøm Jakobsen
Læs mere
Fedeste klatrepark i DK og de sødeste ansatte. Fantastisk til fødselsdage, hygge med familien og til dem der kan lide hårde udfordringer og aktiviteter. Kan varmt anbefales.
Emil Lundquist Balling
Emil Lundquist Balling
Læs mere
Fabelagtig! Jeg har nu været her 3 gange med min klasse og det har været super fedt. Sikkerheden er i top, og det er super sjovt!!
Rasmus Warner
Rasmus Warner
Læs mere
Fremragende start på polterabend Vi var 14 drenge på polterabend i slutningen af oktober. Vi startede dagen hos Go Monkey med et udspring fra 15 meters højde med frit fald ca. 10 meter – og så var dagen ligesom skudt i gang!x Efterfølgende var der fri leg i trætoppene med super fede klatre- og svævebaner. Go Monkey var en super fed oplevelse for alle deltagere og en rigtig god start på vores polterabend. Vi kommer tilbage!
Tidligere
Næste

Hvad er GoMonkeys Klatrepark?

GoMonkey er udendørs træklatring, udfordring og svævebaner for alle!
I vores 4 landsdækkende klatreparker tilbyder vi klatring, lange svævebaner, sus i maven, trampolinsnet i træerne, leg, godt humør og meget mere – kort sagt, fantastiske oplevelser udendørs!
Vi har baner i 1 meters højde, 23 meters højde og alt derimellem så der er noget for alle aldre, uanset om du er nybegynder eller øvet klatrer. I GoMonkeys klatreparker er der plads til alle, uanset om du vil hygge dig stille og roligt igennem banerne, eller giver den gas og udfordre dig selv og dine grænser.

I GoMonkey kan du holde fødselsdagpolterabend og blå mandag. Du kan også tage på skole udflugt til GoMonkey og få en sjov og lærerig dag med fokus på udvikling – både personligt, men især også som klasse.
Du kan også prøve vores nyudviklede og gennemførte teambuilding “jungle escape” som sætter dine medarbejders samarbejde og kommunikation på prøve!
Vi sætter rammerne for jeres event, og vil altid bestræbe os på at give jer den bedste oplevelse!

Vores oplagte og hjælpsomme instruktører står klar til at byde jer velkommen, og give jer grundig instruktion i hvordan man klatrer i parken, så alle føler sig klar til at komme op i træerne.
Vores sikkerhedssystem “continous belay” betyder at man altid er sikret når man klatre i GoMonkeys klatreparker, hvilket gør klatringen tryg og sikker for alle.

Vi har klatreparker i Gladsaxe og København på Sjælland, i Odense på Fyn og i Kolding i Jylland!

Vi glæder os til at se dig til fede dage i trætoppene!