Tips til teambuilding og sommerfest

Book her eller kontakt GoMonkey på booking@gomonkey.dk

Mange arbejdspladser bruger teambuilding til forskellige ting. En ny afdeling som skal lære hinanden bedre af kende, eller skal firmaet performe bedre, eller måske bare give en god oplevelse for at styrke sammenholdet.

GoMonkey har igennem de sidste mange år, haft mange teambuildinghold igennem vores klatreparker, og vi gør os umage for at give den bedste oplevelse til jeres hold ud fra jeres behov. Som tovholder kan det nogle gange være svært og uoverskueligt at planlægge denne dag i en travl hverdag, så derfor har GoMonkey valgt at lave 10 tips til dig. Husk at I er altid velkommen til at kontakte GoMonkey og vi vil hjælpe med at planlægge jer en god dag.

Tip 1 Hvad skal man vælge?

Der er mange former for teambuilding. Skal det være sjovt og legende, eller dybdegående teambuilding, hvor man bliver presset ud til det yderste? Det er vigtigt, at det passer til den gruppe som kommer, samt går i hånd i hånd med forventningerne.

GoMonkey har forskellige muligheder inden for teambuilding, Vi har en pakkeløsning som kan bookes via webshoppen SE HER. Denne pakke er en let form for teambuilding som vi kalder teamlege og klatring, hvor alle kan være med.

Er behovet en seriøs omgang teambuilding, så har GoMonkey teamet op med 2 Siriussoldater, som virkelig kan give redskaber på det personlige plan, samt rykke grænser for holdet. Vi vil via dialog finde frem til, hvordan denne dag skal udfolde sig.

Er vi et sted derimellem, så tager vi en dialog sammen, hvor vi finder frem til den bedste løsning for dig og dit hold. GoMonkey har adgang til mange forskellige redskaber alt efter behovet. Nogle gange finder vi ud af, at det er en sommerfest med gode oplevelser som GoMonkey skal danne rammen om, eller en aktiv dag for hele firmaet ude i naturen.

Tip 2 Hvornår skal vi booke og betale?

Vi er et travlt firma, med mange kunder og hold igennem hvert år, hvor vi kun har x antal pladser pr. dag. Vi har behov for at forberede jeres dag, så den kan blive så god som mulig og skaffe de rigtige instruktører ind.

Hvis vi finder den helt rigtige teambuilding dag til jer, glæder det om at få booket så vi kan få reserveret udstyr og parken til jeres hold. Ved ordreafgivelse skal der betales, således at vi kan få instruktører, mad, udstyr mm., booket ind med det samme.

Tip 3 Inspiration til dagen

Alt efter gruppens sammensætning, kan der være forskellige forhold og hensyn som skal tages med i betragtning så alle kan få en god teambuildingdag. Nogen vil have en mere jordnær oplevelse og andre vil gerne kastes ud fra den højeste platform. Her kommer en inspirationsliste til hvad man kan vælge til jeres dag.

Teambuilding aktiviteter:

 • Teamlege på jorden, som er samarbejdsøvelser på jorden.
 • Jakobstige – er den populærere samarbejdsøvelse, hvor man skal bestige en forvokset stige, hvor I sikre hinanden i reb, mens resten af holdet klatrer op ad stigen.
 • Forskellige former for lodret rebklatring, med forskellige værktøjer.
 • Bueskydning indendørs/udendørs
 • Bumperz fodbold SE HER
 • Udspring med frit fald med bind for øjne
 • Rappelling
 • Mælkekasse stabling
 • Stjerneløb og O-løb med masser af opgaver. (Disse kan være firmarelateret)
 • Krolf – er en blanding af minigolf og kroket, hvor man går 18 huler og fører scoreliste.
 • Bowling
 • Høvdingebold oppe i vores store netverden. Link kommer
 • Sove i tippier
 • Friluftliv

Bespisning og drikke:

 • Vi har et grill-selv koncept, hvor I enten kan vælge hotdogs eller burgers.
 • Mulighed for en thai madvogn
 • Vi har samarbejde med cateringfirmaer der kan levere næsten alt.
 • Frugt, nødder, snacks.
 • Vi har kaffe, the, vand, sodavand. Øl og vin til maden skal særbestilles.

Lokaler:

 • Udendørs har vi overdækkede arealer med plads til mange mennesker.
 • Vi har et udvalg af forskellige lokaler, der kan bookes til møder, foredrag og bespisning.
 • Mulighed for større fest/konference lokaler.

Det meste kan lade sig gøre, det er bare at høre os ad.

Tip 4 Hvem kan deltage?

Næsten alle kan deltage høj som lav, ung som ældre, da vi har mulighed for at skræddersy jeres teambuilding dag lige til jer. Når det er sagt så kan der være nogle af vores aktiviteter som stiller krav til fysik og bevægelighed. For eksempel vores klatrepark, må man ikke have hjerteproblemer, veje over 120 kg, være gravid, have dårlige knæ eller hofte mm. Alt det kan du læse om i vores ansvarsfraskrivelse HER, er du i tvivl kontakter du os bare.

Tip 5 Påklædning

GoMonkey Klatrepark har åbent det meste af året, og vi kan ikke garantere solskin og varme hver dag. I skal forberede jeres hold på, at I skal være udendørs under aktiviteterne, så det glæder om at tjekke op på det forskellige vejrtjenester. Som hovedregel heller tage for meget tøj med, end for lidt. Husk evt. solcreme.

Beklædning under teambuilding og klatringen skal være noget man kan bevæge sig i. I skal ikke tage det stiveste flotte sæt på, da vi skal op og kramme nogle træer og være i naturen. En vindstopper er ret god af have med, ang. sko så så dur klipklappere ikke, det skal være en sko som beskytter foden og evt. anklen og gerne med en fast sål.

Tip 6 Huskeliste

Vi har udarbejdet en lille huskeliste, så dagen går så smurt som muligt.

Før ankomst:

Alt efter hvilken løsninger I vælger til jeres teambuilding dag, kan der være nogle praktisk ting der er smarte at have gjort hjemmefra. Er I et større hold kan det være smart at have delt holdet op på forhånd, GoMonkey hjælper meget gerne til.

Nogle af vores aktiviteter kræver en ansvarsfraskrivelse, så som vores klatre- og klatreparkaktiviteter. Den kan du finde HER  Det kan tage lang tid på dagen, hvis alle skal skrive sig på. Send evt. arket ud til holdet så det er gjort på forhånd.

Det er altid en god idé at se vores sikkerhedsfilm, så I er bedst forberedt til jeres oplevelsesdag i klatreparken. Se filmene HER.

Mød op i god tid. Der er altid én der skal på toilettet eller noget praktisk der skal håndteres. Ventetid for kursisterne er aldrig et hit, samt der kan være andre hold på samme dag, som skal til.

Se mere på vores side om sikkerhed og regler. HER

Dem med langt hår skal have en hårelastik med, og halsbeklædninger skal enten væk under tøjet eller tages helt af. Vi anbefaler også at fingerringe og øreringe fjernes under klatreaktiviteter.

Under jeres ophold:

Tovholderen holder tæt kontakt med instruktøren, så alt kan gå som planlagt og det er vigtigt at hele holdet respekterer de ting som instruktøren siger, da det ofte er ting som gør dagen sjovere og mere sikker for jer.

Find det gode humør frem, det smitter både på kollegaen og instruktøren og er med til at I får den bedste oplevelse som muligt.

Der skal være plads til alle, ofte er der andre mennesker i parken på samme tid som jer. Det kan være kærestepar, et polterabendarrangement, eller en børnefødselsdagen.

Giv den gas og prøv at rykke nogle grænser, hvem ved hvornår I får chancen igen?

Efter jeres dag i GoMonkey:

Vi vil meget gerne have feedback på det vi leverer, så vi kan forbedre os, eller holde fast i det der virker.

Tjek meget gerne ind og giv anmeldelser på de forskellige sociale medier.

Giv jer selv et klap på skulderen, det er sejt at I har været i GoMonkey og udfordret jer selv, det er ikke alle der tør – så godt gået.

Tip 7 Hvor lang tid tager det?

Det kommer helt an på hvor meget I vil lave. Vores pakkeløsning er sat til: 1 time team lege på jorden og 2.5 times klatring og kaffehygge.

Vi har hold der vil have heldagsaktiviteter med mad og fest bagefter, samt vi har hold som har en stram tidsplan. Vi rykker rundt på aktiviteterne så det kommer til at passe. Nogle lejer vores tippier og tager en overnatning.

Tip 8 Afmelding og aflysning

Det er selvfølgelig muligt at aflyse dagen, GoMonkey at sat nogle rammer op for hvordan I kan gøre det. I kan læse mere dybdegående HER under vores handelsbetingelser men det er ikke muligt at få refunderet for ikke fremmødte gæster på dagen. I korte træk ved minimum 14 dage før klatreopstart kan det fulde beløb refunderes, fra 13 dage til 8 inden klatreopstart kan 50 % refunderes, 7 dage før klatreopstart refunderes der ikke penge, da det kan være meget svært at få solgt de reserverede pladser igen.

Tip 9 Antal deltagere

Vores pakkeløsning teamlege og klatring, kræver at I samler min. 8 deltagere før teambuildingaktiviteterne går op. Er I større hold kan det være nødvendigt at dele jer ud på andre aktiviteter i og omkring klatreparken.

Vi kan tage imod store hold, op imod 150 deltager af gangen. Vi kan godt håndtere flere, det kræver vi er i god tid og finder nok aktiviteter, samt reserverer hele parken til jer i det tidsrum.

Tip 10 – Parkeringsforhold

I begge vores klatreparker i København og Holbæk er der gratis p-pladser. I København holder i bedst ved den store Falck Station ved Gladsaxe Svømmehal, så har I den korteste vej til vores In-checkningshus. I Holbæk skal I holde foran den røde port på vej ned til Holbæk Naturskole. Vær opmærksom på at det kan tage 10 min. at gå igennem skoven til in-checknings stedet.

TIPS TIL EN GOD OPLEVELSE HOS GOMONKEY

Få vores bedste tips til en god dag med skoleklasser i klatreparken
Sådan får du en god fødselsdag i GoMonkey Klatrepark
Tips og tricks til den bedste polterabend i GoMonkey Klatrepark
Se vores sikkerhedsfilm og vær godt forberedt inden dit besøg i klatreparken
Kom godt i gang med Bumperz i GoMonkey Klatrepark
Sådan får du den bedste teambuilding dag eller sommerfest i klatreparken
Få overblik over hvordan der klatres i GoMonkey Klatrepark
Følg med i udvidelsen af Gomonkey Klatrepark
Få overblik over alle GoMonkey Klatreparks samarbejdsaftaler og rabatmuligheder
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
GoMonkey Klatrepark grafik til hjemmesiden