10 tips til skolegrupper / institutioner i GoMonkey

Book København

Tip 1 – Hvornår skal vi booke / betale og rabatter?

GoMonkey elsker skoler som vil med ud i den dejlige luft og være aktive. Vi ved godt at pengene er få i de fleste klasser, og derfor har vi prøvet at gøre det muligt for alle skoler at komme ud og klatre og bruge deres krop.

Hvornår skal vi booke?

Skoler og institutioner kommer ofte i store optag, og ofte har I de samme mærkedage på samme datoer. Det er først til mølle, så det er bare om at kontakte os eller booke. Vi oplever at måtte melde fuldt hus i ny og næ. Vi skal også finde instruktører, planlægge mm, så jo før vi ved det, jo bedre kan vi give jer en god oplevelse.

Hvornår skal vi betale?

Som hovedregel skal man altid betale forud når der bliver booket, så vi kan reservere jeres klatreudstyr, indkalde instruktører og planlægge dagen for jer. Betaler I via EAN, vil fakturaen bliver sendt samme dag som bookningen kommer ind.

Ved store hold kan man aftale at der bliver talt op på dagen, og sendt en regning bagefter. Her vil vi altid kræve et minimums deltager krav. For eksempel min. 40, max 50 deltagere. Ved ”små” hold 20-30 stk. er der så meget rabat i forvejen, at vi vil kræve det fulde beløb for det reserverede klatreudstyr.

Rabatter

GoMonkey skal også køre rundt, så der er penge til at sikkerheden er i top, instruktørerne får løn, og mulighed for at skabe nyt til alle vores skønne kunder i fremtiden. Derfor har vi fastsat nogle rammer at arbejde ud fra. I skal være en skole eller institutionen fra det offentlige, med et hold på 20 deltagere, for at kunne booke vores skolegruppepakke.

Er I en hel skole som vil booke sig ind på en dag, har I muligheden for at skrive til booking@gomonkey.dk  for at høre om yderligere rabat, men I skal være + 60 deltagere. Vi kan have rigtig mange igennem vores high-rope baner, spredt udover hele dagen. Der er mulighed for at kombinere det med O-løb, Teambuilding, Bounce, Bumberz bolde, leje af indendørshaller mm.

Tip 2 – Ansvarsfraskrivelser.

 For at bruge jeres tid i klatreparken bedst og undgå utålmodige børn og unge, er det rigtig smart at have udfyldt ansvarsfraskrivelsen inden I ankommer i klatreparkerne.  Print jeres ansvarsfraskrivelser her (link https://gomonkey.dk/ansvarsfraskrivelse/) der kan stå 10 på hvert ark for at spare naturen for lidt.

Skolen kan godt skrive under på dem under 18 år, hvis forældrene er informeret, ellers kan man sende dette link (link https://gomonkey.dk/ansvarsfraskrivelse/) ud til alle forældre, så kan de selv printe og medbringe

Tip 3 – Find vej

Vi har plads til biler, busser og cykler i København og Holbæk. Der er lavet en lille guide til jer på vores ”kontakt os” side Link (https://gomonkey.dk/kontakt-os/) nederst samt et kort, og forslag til offentligtransport. VI glæder os til at se jer, og om I kan komme helt til tops i klatreparken.

Tip 4 – Påklædning

 Vi anbefaler at I hellere tage lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Husk at tjekke vejudsigten inden I kommer, så får I den bedste dag uden for mange vejroverraskelser.

Tag ikke det nye konfirmationstøj på, vi skal jo op og kramme et træ. Husk at vejret kan overraske her i Danmark, og man får bare en bedre oplevelse når man er klædt på til det. Sporty eller outdoor tøj er bedst, man skal kunne røre sig i det.

Klipklappere må ikke medbringes i klatreparken. Vi skal have fodtøj på, som beskytter tæer og negle, og sidder ordentligt fast på foden. Det er ikke sjovt at miste sit fodtøj oppe i 21 meters højde. Der kan være langt til næste nedgang, eller at en instruktør har tid til at komme op med den.

De lange lokker skal under kontrol, så vi får hele hårpragten med ned. Har man langt hår omkring skulderhøjde, skal det i en hårelastik. Springvand og andre kreative håropsætninger dur ikke under jeres klatrehjelm, det er kun en god lav hestehale.

Vi anbefaler kraftigt at man tager alle ringe og øreringe af, inden I skal klatre, samt har man et halstørklæde eller anden beklædning omkring hals, at I tager dette af eller pakker det ned i blusen så I ikke sidder fast. Det vil altid være instruktøren som kan vurdere om det er ansvarligt at have det på.

 Tip 5 – Huskeliste

GoMonkey ved at I har travlt og meget af se til, derfor har vi lavet en printvenlig huskeliste, så det er mere overskueligt for dig og din gruppe.

Før ankomst.

-Alle har set vores udstyr og introduktionsfilmen, så I er bedst muligt forberedt inden I kommer. Derudover så kommer vi hurtigere i gang med det der er det sjove, nemlig at klatre og prøve alle svævebanerne.  SE HER (link til siden GoMonkey film udstyr og klatreinstruktion)

– Ansvarsfraskrivelserne er udfyldt og medbragt. Hvis det ikke er skolen eller institutionen der udfylder formularen, sender I dette link ud (link https://gomonkey.dk/ansvarsfraskrivelse/) til forældre / brugere over 18 år.

-Kom i god tid, gerne 30 min. før jeres bookings tidspunkt, og senest 15 min. Før, da det er vigtigt det praktiske er i orden, samt alle har været forbi toilettet. Der sker tisseuheld, da man ikke altid lige kan komme ned fra klatreparkens udfordringer når trangen melder sig.

– I har tjekket op på sikkerhed og regler, samt set vores anbefalinger med x antal voksne til x antal børn. Se side om sikkerhed og regler HER https://gomonkey.dk/sikkerhed-og-regler/

-Langt hår er sat i en hårelastik under klatring i klatreparken.

-I er opdateret på vejret og medbragt godt med udendørstøj.

Under jeres ophold i GoMonkey

-Smil det smitter. Vi gør vores bedste for at give jer en god oplevelse ude i vores klatreparker, og ønsker kun at jeres dag skal være præget af smil og latter, skrig og sjov og ballade.

-Det er sjældent at der kun er et hold på banerne ad gangen, så husk at give plads til hinanden og del om områderne og de ting vi stiller til rådighed for jer. Det kunne være man fandt sig en ny ven.

-Arrangøren af dagen holder sig i kontakt med instruktøren ude i klatreparken, hvis I for eksempel har bestilt mad eller vi har lavet andre sjove aftaler med jer, såsom Bounce, at I i god tid giver os besked om, at holdet er ved at være klar på det næste. Så kan vi bedre forberede os.

-Det er instruktørerne der instruerer. Giv dem plads og hjælp gerne til, så glider det hele bedre.

-Skal I spise, ryge eller på toilettet, skal man have sin klatresele af. Vil man på banerne igen, så skal I tjekkes af en instruktør inden I går op på de mange klatrebaner igen.

– I spiser altid før eller efter I har være ude på forhindringsbanerne.

-Tjek meget gerne ind på de forskellige sociale medier, det vil vi sætte meget stor pris på.

Efter jeres dag i GoMonkey

-Det lykkedes, ingen smartphones i næsten 3 timer, røde kinder og måske en god fælles oplevelse I kan tage med hjem.

-Klap jer selv på skuderen, det er sejt at I har været i GoMonkey, det er ikke alle der tør.

-Hvis I har nogle sjove og flotte billeder eller film, må I meget gerne # dem med #gomonkey

-Vi vil meget gerne have udtalelser fra jer, som vi kan revidere på, samt ligge op på hjemmesiden.

Tip 6 -Tilkøb

 Vil I udbygge jeres oplevelses dag i GoMonkey, enten med ekstra aktiviteter eller mad, så læs videre her.

Eksempler på ekstra aktiviteter.

-O løb/stjerneløb, er noget vi kan sætte op for jer. Det er med sjove opgaver rundt i naturen omkring klatreparkerne. Har I et fag og selv en masse spørgsmål og opgaver der passer ind i jeres læringsmål i skolen, kan disse også bruges.

-Krolf-spil, er rigtig sjovt og foregår stille og roligt nede på jorden. Det er en sjov blanding af golf og crocket – hvor man spiller 18 huler, holder score og går sammen i små grupper.

-Bounce net verden, hvor man hopper rundt i en stor net verden oppe mellem træerne. Der er kæmpe arealer, hvor mange personer kan stå og hoppe eller ligge og nyde naturen, og løbegange hvor man kan hoppe langt som Spiderman.

-Bumperz fodbold er en klassiker som bruges meget af skoler, polterabends og til firmaevents. Det er store gennemsigtige bolde man påfører sig, som beskytter dig mod fald, og gør det muligt at lave driblinger og tacklinger som aldrig før. KLIK HER!

-Teamlege bliver brugt af mange skoler til nye holdoptag. Har klassen problemer indbyrdes, kan teamlege / teambuilding være en rigtig god oplevelse og styrke klassens sammenhold. Se mere her

Mad og hygge.

-Skumfiduser, bål og pinde er bare hyggeligt. I kan slutte jeres dag af ude i GoMonkey med at riste skumfiduser over bål, lune jer og få lidt til den søde tand. Husk at bestille når I booker.

-Hotdogs er altid godt, især efter man har været oppe i trætoppene og klatre, svæve, hoppe, grine mm. GoMonkey har en grill-ø, hvor I har mulighed for at grille hotdogs, og lave dem lige som I kan lide dem. Husk at bestille når I booker.

-Handsker til prinsesser og computerfingre, eller bare hvis det er koldt derude, kan det være dejligt med et par kvalitets handsker. Det kan være med til at gøre jeres klatreoplevelse endnu bedre. Husk at bestille når I booker.

-Kande kaffe til at lune sig på, er aldrig helt dårligt. Husk at bestille når I booker.

Tip 7 – Sikkerhed og instruktion.

 Sikkerheden skal være i top. Selvom jeres skole eller institution har været på besøg mange gange før, kræver vi altid at I kommer igennem udstyrsgennemgang af klatregearet, samt får instruktion på vores øvebaner.

Hvis det er første gang I besøger en af GoMonkeys klatreparker, så har vi lavet to film som giver et indblik i, hvad I skal have instruktion i.

Se filmen og klatrepark sikkerhedsudstyret og øvebanerne, HER  send gerne dette link ud til resten af holdet, så de er bedst forberedt. https://gomonkey.dk/sikkerhedsfilm-udstyr-og-gennemgang/

Har alle set de to film, er I allerede godt forberedt, og vi sikrer jer en endnu bedre oplevelse, samt får jer ud på klatrebanerne hurtigere.

Tip 8 – Vejr og vind, handelsbetingelser og afmelding.

 GoMonkey elsker at være i naturen, og det gør vi i alt slags vejr. Få gange om året bliver vi nødt til at lukke parken ned, for kundernes sikkerhed, men det sker kun når GoMonkey vurderer det. Man kan ikke ringe/skrive på dagen og afmelde på grund af ”dårligt vejr” og få pengene retur. Se vores side om handelsbetingelser Her https://gomonkey.dk/handelsbetingelser/) Vi alle klæder os på til vejret, og tager det med som en del af oplevelsen. Husk at det er metrologernes skyld, at alle mener at overskyet og regnvejr er dårligt vejr. Uden regn ville vores flotte træer i klatreparken ikke være der, og det ville ikke være muligt at sætte vores seje high-rope bane op.

Tip 9 – Lav en skoleaftale.

 Er jeres skole eller institution interesseret i at lave faste aftaler, skal I bare tage kontakt til os HER (https://gomonkey.dk/kontakt-os/) Vi har mange skoler som kommer 1 gang om måneden med et klatrehold, til faste aktive dage for hele gymnasiet årligt. Jo flere gange I lover at komme, jo billigere kan vi gøre det for jer. Vi håber også at I kan se en god idé med et samarbejde.

Tip 10 – Hvad må vi selv medbringe?

-Finder læreren eller pædagogen det oplagt at udfolde et af sine projekter eller læringsmål ude i vores klatrepark og natur, er I meget velkomne til at gøre det.

-Den gode gamle madkasse og drikkedunk er velkommen i vores klatreparker. Vi har overdækkede arealer, hvor I kan nyde frokosten i skovens idyl, blandt svævende og klatrende glade mennesker.

-Bolde og udendørs spil, såsom kongespil, rundbold og høvdingebold, skal I bare tage med, så kan I hygge med det før eller efter I har været oppe på vores forhindringsbaner.

TIPS TIL EN GOD OPLEVELSE HOS GOMONKEY

Få vores bedste tips til en god dag med skoleklasser i klatreparken
Sådan får du en god fødselsdag i GoMonkey Klatrepark
Tips og tricks til den bedste polterabend i GoMonkey Klatrepark
Se vores sikkerhedsfilm og vær godt forberedt inden dit besøg i klatreparken
Kom godt i gang med Bumperz i GoMonkey Klatrepark
Sådan får du den bedste teambuilding dag eller sommerfest i klatreparken
Få overblik over hvordan der klatres i GoMonkey Klatrepark
Følg med i udvidelsen af Gomonkey Klatrepark
Få overblik over alle GoMonkey Klatreparks samarbejdsaftaler og rabatmuligheder
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
GoMonkey Klatrepark grafik til hjemmesiden