10 tips til Polterabend i GoMonkey

Book her

Vi, hos GoMonkey action og klatrepark, vil prøve at hjælpe jer så meget som muligt, for at gøre jeres oplevelse let og overskuelig, så I kan bruge tid på at hygge jer, og fokusere på det der er vigtigt – at få en fantastisk tid sammen med de mennesker som er omkring jer.

Tips 1. Hvad er med i polterabendpakken?

– En actionfyldt oplevelse tæt på København eller Holbæk, i dejlige omgivelser som gør jeres polterabend hyggelig, sjov og nærværende.

– Først skal vi have vores klatreudstyr på, som indeholder en hoftesidesele, hvori vi har vores sikkerhedsudstyr. I klatreselen er de to sikkerhedskarabiner og en svævebane talje, som også er kaldt en Track. Vi skal også have en klatrehjelm på, så vi kan passe ekstra godt på hovederne. Husk hvis har I langt hår, at medbringe en hårelastik.

Derefter får alle en grundig instruktion på vores øve- og prøvebaner i klatreparken, både i København og Holbæk. En af vores instruktører vil gå vores instruktionsbane igennem, hvor I vil gå på jorden og observere, og have mulighed for at spørge ind til klatreudstyret, klatreparken, og sikkerheden inden I selv skal op og prøve det. Det er vigtigt at alle kommer igennem vores øve- og prøvebane fejlfrit, så I har forstået vores sikkerhedssystem inden I stryger til tops.

– Enten begynder vi med at klatre, eller også tager vi over på vores teambuildingbane og tager en tur på Jakobstigen. Det kommer an på hvordan vores andre kunder er booket ind, om I starter eller slutter med Jakobstigen.

Begynder I med at klatre, så har vi mange forskellige sværhedsgrader i GoMonkey klatrepark. Vi har valgt at markere vores baner i farvekoder, kendt fra skiløjperne, hvor de lyse farver er lette, og de mørkere farver er svære.

Grønne klatrebaner er de letteste og laveste. De kan være rigtig gode at starte på, så vi bliver varmet op i kroppen samt højdetilvant, så vi får hele polterabenden gruppen med rundt og hjem igen. Her vil I også få en masse svævebaner, samt blandt andet at skulle klatre igennem en bil i vores park i København.

De Blå klatrebaner er for de let øvede / øvede. Her vil klatremomenterne være mere i live, og der er længere imellem klatrepark platformene, som gør at forhindringerne er mere fysiske, og svævebanerne meget længere. På mørkeblå klatrebane kommer I blandt andet op i 21 meters højde, med udsigt helt ud til Amager, hvis vejret tillader det. I vores park i Holbæk vil der også være vores mega lange svævebaner på 250 meter, hvor I suser inde fra skoven, udover en mark og ned i den anden ende af skoven. Den er super sjov og med flot udsigt.

Rød bane er for dem med mullerne og balancen i orden. Vi har prøvet at lave en bane, hvor det ikke er meningen at alle skal kunne gennemføre, men er for de få men rå. Den er lidt OCR inspireret, med armgang med 13 gentagelser i 12 meters højde.

Den sorte klatrebane er vores udspringsbane, hvor vi har monteret en frifaldsenhed fra https://headrushtech.com/ Når I kommer op i toppen af træet, er der kun én vej ned, og det er at springe. Vores udspring fra København er i 12 meter med 1 meters fritfald, og i Holbæk springer I fra 15 meters højde og 4 meters fritfald. Det skal siges at det ikke er alle der tør.

Jakobstigen er en fantastisk sjov klatreoplevelse. Jakobstigen er blevet brugt i mange år til teambuilding verden. Vi skal være fysiske sammen og hjælpe hinanden til tops ved hjælp af teamwork. I skal selv sikre hinanden på jakobstigen, hvor der selvfølgelig er en instruktør fra GoMonkey som sikrer at sikkerheden er i top. Der vil være masser af plads til grin og latter, samt sus i maven og succesoplevelse.

Mad, drikke og kaffe, er med i pakkeløsningen, så GoMonkey sikrer at polterabendholdet ikke går sukkerkold, og har energi og kræfter til resten af dagen. Maden er grill-selv hotdogs. Vi har alt hvad der hører med, syltede agurker ristet løg og diverse ting man kan tube ovenpå. Til maden, eller før / efter klatringen giver vi 1 flaske vand til holdet, samt en kop kaffe, som kan bruges til at komme i gang, få mere energi eller hygge over kaffen og tale om dagens oplevelser i GoMonkey action og klatrepark.

Tips 2. Påklædning.

I GoMonkey action og klatrepark, har vi åbent det meste af året. Så det er rigtig vigtigt at I er opmærksomme på årstiderne. I skal ikke tage jeres nyeste bryllupstøj på, da vi er oppe mellem træerne, samt vi skal bruge kroppen fysisk. Træningstøj er rigtig fint, ellers tøj man kan røre sig i, og gerne en windbreaker, da det kan køre hurtigt på vores mange svævebaner.

Det er rigtig vigtigt at I ikke kommer i klipklappere eller andre skoformer som kan ryge af og ikke beskytter fødder og negle. En sko med en hård sål er at fortrække.-Os med langt flot hår, skal have en hårelastik i, så vi får parykken med ned igen.-Hellere tage lidt mere tøj med, end at stå og mangle det i parken. Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, så får I den bedste dag.

Vi anbefaler kraftigt at man tager alle ringe og øreringe af, inden man skal klatre, samt har man et halstørklæde eller andet beklædning omkring hals, at I tager dette af, eller pakker den ned i blusen så I ikke sidder fast. Udklædninger er velkomne, så længe vi på forsvarlig vis kan give jer klatreudstyret på, og at man ikke er til fare for sig selv. Det vil være instruktøren som vurderer dette.

Tips 3. Hvornår skal vi booke?

Det er altid godt at booke i god tid, da vi er en velbesøgt klatre og action park – hvor vi  har rigtig mange polterabender i weekenderne.

Det er muligt at booke helt op til 48 timer på forhånd. Grunden til at I skal være ude i god tid er, at vi skal kunne sikre at der er plads, samt at vi kan skaffe en god instruktør til jer.

En anden god grund til at booke i god tid er, at vi har kun x antal pladser i klatreparkerne om dagen. Så skal I sikre jer plads, skal I booke og betale via vores webshop. BOOK HER.

Tips 4. Huskliste

Før ankomst.

 • I har printet, læst og udfyldt vores ansvarsfraskrivelse. Find HER
 • At I møder op 30 min. før klatrestart (min. 15) I det tidsrum kan I klæde om, hvis det er nødvendigt, klare det praktiske såsom at aflevere de udskrevede ansvarsfraskrivelser og tjekke ind. I kan også købe handsker hvis I har brug for dette.
  Vi starter instruktionen præcis på jeres booking tidspunkt, og ved travle dage, vil I blive bedt om at vente til næste instruktion, hvis I er for sent på den (denne halve time ligges ikke i den anden enden af jeres booking).
 • Læst vores side om sikkerhed og regler. Find HER
 • At der ikke er indtaget alkohol eller andre rusmidler.
 • Medbragt hårelastik til de langhårede
 • Tjekket vejret og medbragt godt med tøj
 • Besøgt toilettet

Under ankomst.

 • Find det gode humør frem, det smitter.
 • Husk der er andre mennesker i klatreparken. Nogle holder måske børnefødselsdag og andre en romantisk date, eller vi har en specialinstitution på besøg. Der skal være plads til alle.
 • Altid lyt og hør efter hvad jeres instruktør siger. Vores instruktører behøver ikke frække bemærkninger, vi har hørt dem alle. Husk at de er på arbejde.
 • Fortæl vores instruktør i god tid, hvornår I vil spise jeres mad, så vi kan finde jeres madposer frem til jer og tænde grillen.
 • Husk at kigge ned, det kilder i maven.
 • Hvis I har haft jeres seler af og skal klatre igen, skal den altid tjekkes af en instruktør inden I tager op på en af vores mange klatrebaner. (Man tager klatreselen af, hvis man skal, spise, drikke andet end vand, ryge eller være tæt på åben ild, samt være på toilettet).
 • Husk at tjekke ind i GoMonkey, find os på facebook HER
 • Efter jeres dag i GoMonkey
 • Hvis I har nogle sjove og flotte billeder eller film, må I meget gerne # dem med #gomonkey
 • I skal være meget velkommen til at lave en anmeldelse på de forskellige media så som Tripadviser, Facebook og Google, ect.
 • Er der noget vi kan gøre bedre, forslag eller kritik, skriv gerne på info@gomonkey.dk og vi vil kigge på det med seriøsitet, og se om vi kan lave noget om.
 • Klap jer selv på skulderen, det er sejt at I har været i GoMonkey, det er ikke alle der tør.

Tips 5. Tilkøb.

Nice to have.

Det kan være behageligt at have handsker på under klatringen. Vi har nogle perfekte handsker til klatrepark brug, og så er vi billigere end det lokale byggemarked. Det kan godt være at gommen ikke skal have nogen, men I andre skal da ikke have vabler og kolde fingre, vel? Husk at bestille når I booker.

Aktiviteter.

Vil I forlænge jeres dag i GoMonkey, så har vi mere action til jer i Københavns klatrepark.

I kan for eksempel booke vores mega sjove Bumberz bolde, hvor I løber rundt i en kæmpe oppustelig bold, der beskytter jer I vilde tacklinger og gør umulige tricks mulige på fodboldbanen, helt uden at slå sig alt for meget. Se og BOOK HER.

Vil I op i vores sjove Bounce verden og hoppe rundt, eller chille out? GoMonkey Bounce er den første af sin slags i Danmark, der kan tage pusten fra alle. SE HER

Forplejning.

Til os der er meget sultne, er der mulighed for at købe 1 hotdog eller 2 mere til dagen. Husk at bestille når I booker.

Det er også muligt at købe lidt ekstra at drikke. Husk at bestille når I booker.

Tips 6. Ansvarsfraskrivelsen

Der kan stå 10 personer på hvert ark, så vi sparer miljøet for lidt, men hvor finder man ansvarsfraskrivelse? – bare følg dette LINK, Hvis I har dem med hjemmefra, sparer vi lidt tid ved in-checkningen.

Tips 7. Vejr og vind, handelsbetingelser og afmelding.

Vi klatrer næsten i alt vejr. Det er en selvfølge at skulle det blive farligt for vores kunder, hiver vi folk ned fra banerne og prøver at vente det ud. Er det helt umuligt og for farligt finder vi en løsning på dette.

VI lukker ned ved stormvejr, lyn og torden. Regner det, klæder vi os på til vejret. I er meget velkomne til at læse vores handelsbetingelser igennem HER

Det er ikke muligt bare at afmelde, da vi har reserveret selerne til dig og booket instruktører ind til at kører klatreparken sikkert.

Tips 8. Antal deltager, og hvor mange skal jeg booke til

For at kunne booke denne polterabendpakke, skal I være min. 8 personer, så vi kan holde prisen nede på en godt leje. Vi ved at det kan være svært at vide flere uger forinden jeres booking om hvor mange I er, men vi bliver nødt til at vide så tæt på som muligt, hvor mange I er, for at give jer den bedste dag.

Eksempel, du står for at holde polterabend og du vil gerne booke en tid hos GoMonkey. Efter nogen søgen har du fundet ud af, at 15 personer skal inviteres. Du får 10 bekræftet, 2 måske og 3 der ikke kan.
GoMonkey vil så anbefale at du booker til de 10 nu, så I er sikrer jer pladserne. Skulle de 2 måske’er bestemme sig for at deltage i denne oplevelse, kan I betale for dem på dagen. Dog er det ikke sikkert at vi har plads, så det er en chance de må tage.

Det skal siges at vi stort set altid har lidt ekstra seler til rådighed. Husk, når de ikke er booket online, får I ikke rabatten ved kassen, hvor billetten koster ca. 25 kr. mere.

Tips 9. Alkohol og rusmidler politik

I GoMonkey klatrepark har vi en meget streng alkohol og rusmiddel politik, og skal I have en våd polterabend, anbefaler vi at I ligger jeres besøg tidligt hos os, så I kan nyde alkohol efter jeres aktiviteter i GoMonkey action og klatrepark. I skal være velkommen til at nyde en enkelt bagefter, dog opfordrer vi ikke til fest pga. vores andre kunder i parken.

Tips 10. Hvad må vi selv medbringe?

I er velkomne til selv af medbringe kage, kaffe, slik og pynte op, bare I rydder op efter jer selv. Nogen polterabender bruger vores omgivelser til at lave forskellige indslag og sjove lege. Så længe de giver god stemning og er sobre, er de meget velkommen – Vi skal hygge os i GoMonkey.

GoMonkey håber at disse tips har hjulpet dig, og at vi snart ser jer ude i vores action og klatrepark, enten i København eller Holbæk.

Med venlig hilsen
GoMonkey teamet

TIPS TIL EN GOD OPLEVELSE HOS GOMONKEY

Få vores bedste tips til en god dag med skoleklasser i klatreparken
Sådan får du en god fødselsdag i GoMonkey Klatrepark
Tips og tricks til den bedste polterabend i GoMonkey Klatrepark
Se vores sikkerhedsfilm og vær godt forberedt inden dit besøg i klatreparken
Kom godt i gang med Bumperz i GoMonkey Klatrepark
Sådan får du den bedste teambuilding dag eller sommerfest i klatreparken
Få overblik over hvordan der klatres i GoMonkey Klatrepark
Følg med i udvidelsen af Gomonkey Klatrepark
Få overblik over alle GoMonkey Klatreparks samarbejdsaftaler og rabatmuligheder
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
Kom højt til tops i træerne i Gomonkey Klatrepark
GoMonkey Klatrepark grafik til hjemmesiden