Sommerferien nærmer sig for mange, en anderledes ferietid for de fleste. Måske Gomonkey kunne være en del af en anderledes og aktiv dagsoplevelse med familie eller venner?

En kort klatretur kan kombineres med et besøg i Søndermarkens grønne områder, eller måske med en tur i Zoologisk Have? Gomonkey i Søndermarken ligger i hjørnet ved Roskildevej og Søndre Fasanvej og Zoologisk Haves savanneområde. Her er der klatrebaner i 3 niveauer, hvor man kan udfordre sig løbende med stigende højde. Der er klatring til ca. en times tid.

Hvis dagen skal gå med flere timers oplevelse, skal man klatre i Gladsaxe. Her er der klatring til 2,5-3 timer med blandt andet  24 svævenbaner og mulighed for frit udspring. Klatrebilletten giver også adgang til Bounce. Klatreparken i Gladsaxe ligger mellem stadion og svømmehallen. I dette område er der fri adgang til skatebane, friluftbad, hoppepude, hængekøjer, klatrestativer mm. Altså i Gomonkey Gladsaxe er der underholdning til en hel dag.

Der er mulighed for at købe grill-selv hotdog, vand, sodavand og skumfiduser der kan varmes over bål. Vi har også et fint udvalg af is, müslibar, chips og kaffe/thé selvfølgelig.

Inden længe har vi en café med mange flere mulighed for bespisning. Mere om det senere.

outdoor - bål og marshmellows i GoMonkey klatreparken

Vi har en konkurrence kørende på Facebook lige nu, hvor man kan vinde klatring og grill-selv hotdog, sodavand samt skumfiduser over bål ved blot at skrive en kommentar, “synes godt om” samt fortælle hvilke 4 venner man vil have med. 

Vi glæder os til at se jer i Gomonkey.