Klatring og pakke-løsninger

Skal det bare være klatring? Eller skal der være noget mere hygge eller action med i oplevelsen? Næsten det hele kan lade sig gøre i GoMonkey Klatreparken.

Skal det bare være ren klatring?

2.5 times klatrepark

Skal I bare have en god dag oppe i træerne? Så kan I komme hurtigt i gang og spare penge ved at booke og betale på forhånd.

Vælg den dag og det klokkeslet I gerne vil starte klatringen på.

Er I en gruppe på 8 eller flere personer, og vil I samtidig gerne have noget at spise og lidt hygge ved eget bål? Så er der faktisk gode penge at spare ved at vælge Fødselsdags-pakken – også selvom der ikke er en fødselar i selskabet!

Hvad: Ren klatre-oplevelse!

Minimum: For at få online rabat, skal klatringen være bestilt og betalt senest 2 dage i forvejen. Deltagere skal være mindst 6 år og 110 cm høje.

Book din klatring her

(Fødsels-)dag med unik frilufts-oplevelse!

GoMonkeyFødselsdag

Skal fødselsdagen være noget ganske specielt?

Eller vil I bare gerne udvide Jeres klatreoplevelse i GoMonkey med noget at spise og lidt hygge ved eget bål?

Vores Fødselsdags-pakke er vores mest populære kombination, når det gælder om at skabe en unik frilufts-oplevelse for både store og små!

Pakken indeholder: online rabat på klatringen for alle, grillpølser med brød og Marshmellows over eget bål.

Minimum: 8 personer

Læs mere om Fødselsdags-pakken…

Bestil Fødselsdags-pakken

Lidt ekstra action og adrenalin?

event-actionLeder du efter en helt særlig, fælles oplevelse, hvor der både skal være plads til hygge og samtidig være en ekstra for udfordring de modige?

Denne klatrepakke er vores mest populære kombination til store og små grupper, der gerne vil have både træklatringen, lidt at spise og det udfordrende ‘Klatrekick’ med!

Denne klatrepakke er den absolut mest oplagte til vennegrupper, firmaevents eller som starten på en god polterabend!

Pakken indeholder: online rabat på træklatring OG det særlige ‘Klatre-kick’ til alle, egen instuktør, grillpølser og brød.

Minimum: 8 personer

Læs mere denne pakke…

Bestil Teambuilding-event

Luftig teambulding til alle

teambuildning-klatring-firmaeventDette er den komplette klatre- og teambuilding dag for hele firmaet, hvor der ikke er sparet på noget!

Her bliver der taget hånd om Jer af en instruktør, fra I ankommet til klatreparken, til sidste mand er kommet ned fra træerne.

Pakken indeholder: Adgang til omklædning, klatring med online rabat for alle, teambuilding øvelser på jorden, pølser og brød, Klatrekick, egne borde og en flaske vand.

Varighed: 7 timer

Minimum: 8 personer

Læs mere om Firma-dagen…

Bestil en hel Firmadag

[easy-pricing-table id=”14552″]

[easy-pricing-table id=”14608″]