Brug naturen.
Naturen er som bekendt healende for krop og sind. Lige nu står træerne smukkere end resten af året. Det er bare at bruge den. I GoMonkey kommer man helt tæt på træerne og trækronerne, så man kan suge farverne til sig samtidigt med at man får frisk luft i højderne. Klatring er en meget aktiv måde at være i naturen på. Da motion også en nødvendighed for at holde sig sund og rask og for at bevare et godt humør, byder vi alle velkomne i GoMonkey som et lille immunforsvars- og humørboost.

Covid-19 restriktioner.
Tiden vi lever i lige nu er speciel. Den er hård, anderledes, kedelig, begrænsende og frustrerende.
I GoMonkey har vi før løst at holde vores gæster under et forsamlingsforbud på 10 personer. Vi må have 9 personer på hvert hold, instruktøren er den tiende person. I instrueres sammen, og fordeler Jer på banerne, hvor I må holde afstand og ikke stå sammen på platformene, medmindre I gør det med nogle I alligevel er nære med. Seler sprittes af, og vi sørger for at have handsker I kan tilkøbe. Instruktørerne bærer visir når de kontrollerer jeres seler.

Åbent i weekenderne.
Henover vinteren handler det om at vi skal passe på os selv og vores nærmeste. Tag derfor din familie eller samboer, nærmeste venner med ud i naturen, brug GoMonkey, Vi holder åbent for jer i weekenderne fra. 1. nov. – 13. dec. og igen 8. jan. – 1. marts.
Kun GoMonkey i Gladsaxe holder åbent over vinteren.

Bål, kakao og skumfiduser med i billetprisen.
Vi tænder bål og tilbyder varm kakao og skumfiduser som I kan riste over bålet. Det er en rigtig dejlig og hyggelig aktivitet. Hjælp os med at overholde afstand til folk I ikke er nære med, samt følg instruktørens procedure omkring hygiejnen med udlevering af skumfiduser og ophældning af kakaoen. Både kakao og skumfiduser vil være inkluderet i billetprisen i vintermånederne.