I Gladsaxe er alle banerne gennemgået og renoveret. Der er kommet ny opgang til sort (udspringet) og der er lavet ny trappe op til bounce. Vi har bygget flere prøvebaner, så vi nemmere kan instruere flere i små hold. Alle baner har fået nyt sikkerhedssystem, så man ikke kan komme ud af sikkerhedswiren. Caféen står helt færdig, terrassen står klar med masser borde og bænke, og tjek-ind området er gennemgået og forbedret.

I Gladsaxe er vi i proces med at skifte den måde paltformene hænges op. Før klemte man platformene rundt om træet, nu er det nyeste og bedste for træerne at hænge platformen op med gennemboringer. Det belaster træerne langt mindre, så vi ikke klemmer livet af dem, men bruger dem og værner om den vækst de naturligt har. Uden træerne havde vi ingen natur, ingen frisk luft og slet ingen mulighed for at have klatrepark.

Baner og træer kontrolleres årligt af udefrakommende instanser. 

Vi er klar til at modtage alle gæster – blå mandag, polterabend, firmaer og jer der bare trænger til at kommer ud og lave noget. Det bliver en befrielse for krop og sjæl igen at kunne udfordres i trætoppenes friske luft.

Vi ses ude i solstrålerne mellem træerne.