Kommune aftale - Hvidovre

Skal i luftes?

Nedenfor kan du se en video af vores park i Gladsaxe:

Vi er glade og stolte over at have et samarbejde med Hvidovre kommune om at alle skoler og institutioner kan komme en tur i GoMonkeys klatreparker til en særpris på 149 kr .

Hvis du ved hvornår i gerne vil besøge parken kan du trykke på den nedenstående "Book nu" knap og blive ledt direkte ind til en oversigt over alle vores ledige tider:

Hvad kan du forvente af en dag i GoMonkey?

Tag en tur i GoMonkey og få en sjov dag med fysisk aktivitet, udfordringer og samarbejde på kryds og tværs, som styrker klassens relationer og dynamik. Udover trivsel, er der også fokus på personlig udvikling af eleverne, som oftest finder ud af at de er lidt sejere og kan lidt mere, end de troede.

GoMonkey tilbyder træklatring og action udfordringer for alle mellem 5 - 99 år. I deres park i Gladsaxe er der 9 baner med over 100 klatreudfordringer. Der er baner i 1 meters højde, 23 meters højde og alt derimellem, så der er noget til alle niveauer, uanset om man er nybegynder eller øvet klatrer.
GoMonkey Gladsaxe har også et frit fald udspring på hele 14 meter!

Dagen vil starte ud med grundig instruktion på ca. 20 minutter hvor man bliver instrueret i seler, baner og karabiner, som afsluttes ved at instruktøren sikrer at alle seler er spændt ordentligt og sidder som de skal. Herefter gennemfører man en øvebane, sådan at de er sikre på alle er klar til at komme op i højderne. Efter instruktionen og prøvebanen, er der fri klatring i parken. Efter klatringen er i velkomne til at blive i parken og samle op på dagen, spise madpakker ved deres borde og bænke, eller hygge jer ved bålet.

GoMonkey har gode erfaringer med store hold, så der er ikke nogen maximumsgrænse for hvor mange man kan booke ind. Vi håber i vil benytte jer af aftalen og få nogle fede dage i trætoppene!

Praktiske oplysninger

Klatretid:
Gladsaxe: 2,5 timer (Opstart af hold hver hele time, eller efter aftale)

Lokation:
Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg

Pris:
149 kr. pr. deltager

For at booke sig ind besøger man ”www.gomonkey.dk/hvidovre”, angiver de efterspurgte oplysninger og indtaster EAN nummer. Herefter får man en ordrebekræftelse tilsendt til sin e-mail så man har overblik over aftalen.

Man skal være et hold på 8 eller flere for at booke tid online. Hvis man er færre end 8 skal man ringe på 25 53 30 22 og så kan GoMonkey være behjælpelige med at lægge jer ind til en tid.

Er der nogen spørgsmål eller indvendinger er i altid meget velkomne til at ringe til GoMonkey på 25 53 30 22 eller skrive en mail på [email protected]

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  09.00 - 16.00

  GoMonkey ApS | Copyright 2023