Kolding har ført GoMonkey langt væk hjemmefra. Men alle aber og klatreglade væsner har brug for nye steder at udfolde sig. 

I Kolding er klatreparken overtaget fra Funky Monky Park. Her er parken ikke nær så bynær som de andre parker vi har. Men byder tilgengæld på de viiiildeste svævebaner ned gennem den smukke ådal. 

Vi glæder os til at udvikle på denne naturunikke lokation og har store planer om at skabe helt nye ting. Følg godt med og hold øje med det vi finder på.

Vi vil tilbyde pakkeløsninger til fødselsdage, polterabend, blå mandag, samt lave gode tilbud til skoler og instutioner samt firmaer der ønsker klatring, teamøvelser og bespisning mm. 

I er altid velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan sammensætte den perfekte dag med action og underholdning for Jer der kommer i større grupper.

Kolding er ingen undtagelse i forhold til de corona-restrikstioner vi alle skal forholde os til. Men også i skoven i Kolding har vi plads at fordele os på, vi anbefaler handsker og tager os godt af det anvendte udstyr, og sørger for sikker klatring for alle, så GoMonkey i Kolding også kan være et sikkert sted at klatre uden risiko for coronasmitte. 

Vi ses til klatring i de smukkeste omgivelser.