En klatrepark som før var drevet af Funky Monkey Park, er nu købt og overtaget af GoMonkey. 

Ligesom i København og Gladsaxe tilbyder vi her en bynær klatrepark, som er nem at komme til for alle. 

Klatreparken renoverer vi og skaber nye forhindringer, så der vil være nyt at prøve for dem der i forvejen kender parken. Vi har opmærksomhed på at øge sikkerheden for alle klatrende på banerne og vi indfører at man skal bære hjelm under klatring. Prøv de nye forhindringer til de bedste priser. Under renoveringen sørger vi for at give træerne plads til at vokse og trives. Vi anvender gennemboringer til at understøtte platformene, fremfor det tidligere metoder, hvor man har spændt wire og platforme omkring træet. Det giver fri vækst og en langt bedre trivsel for træerne. Vi gør meget for at passe godt på træerne, de er jo bare nogle vi låner af naturen for at skabe aktiveteter til os mennesker med behov for spænding i livet.

Som noget helt nyt bygger vi BOUNCE. Bounce er net spændt ud mellem træerne med høje sider på, så man frit kan springe rundt uden risiko for at kunne falde ned. En aktivetet der er sjov for alle aldre.

Vi har erfaring fra år 2020 med at holde klatreparkerne i København og Gladsaxe åbne med restriktioner og forsamlingsforbud, og vil overføre dette til Odense, hvor vi sørger for masser plads mellem gæsterne, samt en større mængde prøvebaner. Vi anbefaler, at man anvender handsker, som kan tilkøbes i parken.

Vi skaber en hyggelig café, som I kan anvende før og efter klatring. Vi vil løbende lave nye tiltag og indføre nye ting – så hold godt øje med os. Vi vil nemlig bestræbe os på, at være den bedste klatrepark på Fyn, med et fantastisk samlingssted når I skal holde fødselsdag, polterabends, Blå mandag, firmaudflugt, samle familie eller bare være to på tur. Vi vil skabe det bedste sted med action for alle.

Slip din indre abe løs – midt i Odense.