GoMonkey Deals

GoMonkey Deals

GoMonkey og Sweetdeal, SPOTdeal og Deal.dk er gået sammen i et samarbejde hvor vi har udarbejdet et nyt produkt som både giver klatring i træerne og lidt til den søde tand. Man får nemlig både leje af seler og hjelm, instruktion af uddannet instruktør, 4 timers klatretid og skumfiduser og kiks som man kan riste over vores bål som vi altid har kørende i vores parker - alt sammen til kun 175 kr. pr. deltager.

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode og man køber oplevelsen via nedenstående links:

https://www.sweetdeal.dk/go-monkey-klatring

Deal.dk - 4 timers klatring i GoMonkey

Spotdeal.dk - 4 timers klatring i GoMonkey

Når man har købt en GoMonkey Deal får man en rabatkode som man skal indtaste i forbindelse med bookingen af tid. Når man foretager bookingen, er der et rabatkodefelt hvor man skal indtaste den kode man har fået af Sweetdeal da man købte oplevelsen. Så trækkes der helt automatisk 175 kr. (oplevelsens pris) fra ordren, og man kan dermed booke sig ind til 0 kr.

Der kan kun bruges 1 rabatkode pr. booking, så hvis du vil booke ind til 4 personer, skal man lave 4 individuelle bestillinger og bruge én kode til hver bestilling.

Bemærk: Indløsningsperioden for GoMonkeys Deal oplevelse er weekender i marts måned, april måned og maj måned i 2023, hvilket betyder at man kun kan booke sin GoMonkey Deal ind til en tid i parken, i disse perioder.

Book under her:

Book i GLADSAXE
Book i ODENSE
Book i KOLDING

Vi glæder os til at se jer til fede dage i trætoppene, og til at hygge os rundt om bålet med skumfiduser, kiks og røverhistorier.

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  10.00 - 15.00


  E-mail

  GoMonkey ApS | Copyright 2023