FAQ – Spørgsmål & Svar

FAQ – Spørgsmål & Svar

Vi møder ofte mange af de samme spørgsmål. Herunder har vi samlet en række af dem.

Er GoMonkey for alle aldre?

Vi har aktiviteter fra 3 år+. Både børn, bedsteforældre og voksne kan få gode oplevelser hos GoMonkey. Du kan dog først klatre fra 5 år. Men vores trampolinsnet i træerne kaldet "Bounce", som vi har i Gladsaxe og Odense, kan bruges af alle.

Er alle instruktørerne udannet til opgave?

Det er et lovkrav at alle instruktører har en intern uddannelse i virksomheden. Så det har alle vores instruktører naturligvis. De får undervisning i seler, sikkerhedssystemet, redninger og hvad det ellers kræver for give jer en sjov og sikker oplevelse.

Hvor lang tid varer klatringen?

I Gladsaxe, Odense og Kolding har man 4 times klatring inklusiv instruktion.

I København Søndermarken har man 1,5 times klatring inklusiv instruktion. En god smagsprøve på hvad en klatrepark er 😉

Hvor booker man?

Det gør du på vores hjemmeside gomonkey.dk og som bonus kan du spare tid, og penge ved at gøre det online. Husk at det skal være 48 timer forinden jeres ønsket klatre tidspunkt.
Kan du ikke nå det, er du altid velkommen til at ringe og høre om der er plads.
Bonus info: Grunden til at vi har lavet dette krav om 48 timers onlinebooking, er at vi vil sikre os at der er pladser til alle, og at vi kan skaffe nok instruktører til at give alle den bedste oplevelse.

Kan årskort bruges i alle parker?

Vores årskort kan bruges i alle vores parker. Det er vigtigt at du kontakter parken inden booking, hvis du har købt dit årskort i en anden landsdel end den du ønsker at besøge. Det er desuden det samme med gavekort.

Følger der en instruktør med mig rundt under hele klatringen?

Nej det gør der ikke. Du får en grundig instruktion af instruktøren og skal igennem en øvebane, mens instruktøren er der, sådan at vi er sikre på du er klar til at komme op i højderne. Efter øvebanen er du på "egen hånd". Der er naturligvis altid en instruktør i parken som er klar til at hjælpe, hvis nødvendigt. Se vores instruktions film her: https://gomonkey.dk/sikkerhedsprocedure/

Kan jeg få hjælp til at forme mit event?

Ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, til en snak om hvad der vil fungere bedst for dig og dit event.
Ved store events tilbyder vi gerne en kop kaffe og en walk around, så vi kan finde den bedste løsning for dig og dit team.

Hvornår holder i åbent?

Åbningstider marts til november:
GoMonkeys klatreparker har åbent 09.00 – 19.00, med sidste opstartstid kl. 16.30 fra den 1. marts til den 31. oktober - også i weekenderne og på de fleste helligdage.

I juni, juli og august er der højsæson i GoMonkey, og her har vi åbent fra 09.00 - 20.00 med sidste opstartstid kl. 17.30. I højsæsonen kan vi også godt have åbent til længere end 20.00, såfremt der er lavet en særaftale omkring dette. Kontakt os og hør om det er muligt.

Åbningstider november til marts:
Vi holder vinter lukket, så vi kan renoverer og tilføje nye sjove forhindringer til jer. Vi kan næsten ikke vente med at vise jer det.

Må man medbringe mad og drikke?

Ja det må man gerne. Det er muligt at købe drikkevare og snacks i alle vores parker. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe med salg af mad.

Må man godt klatre påvirket?

Nej, det må man ikke. Du må ikke være påvirket af alkohol/rusmidler før og under klatring. En god huskeregel er at hvis du lovligt må kører bil må du også klatre.

Er alle jeres parker ens?

Nej, vores parker har forskellige baneforløb og størrelser. Nogen har også en cafe – Besøg parksiderne for at få mere information om den pågældende park.

Hvad skal man have på af tøj?

Vi anbefaler at I hellere tager lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Da i skal have seler på der sidder stramt anbefaler vi nogle tætsiddende sporty bukser. Fodtøj skal beskytte tæer og negle samt sidde godt på foden. Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, og slip for ubehagelige overraskelser.
Hår der er til skulderne eller længere skal være opsat, på en måde hvorpå du kan have hjelm på. Halstørklæder eller andet rundt om halsen, der kan sidde fast, er ikke tilladt at bærer under klatring. Øreringe og ringe anbefaler vi tages af inden klatring. Muslimsk hovedbeklædning er ok, men bind gerne hovedbeklædningen stramt, så den sidder tæt og ikke flagrer.

Kan man opbevare sine ting i parken?

Det kan man godt, og det er på eget ansvar. Der er ikke mulighed for at låse sine ting inde. Mulighederne for opbevaring af ting, er forskellige alt efter hvilken park man besøger. Besøg parksiderne for information omkring dette.

Har i åbent når det regner?

Ja det har vi. Man kan sagtens klatre i regnvejr. GoMonkey holder dog lukket ved kraftige skybrud, meget kraftig vind og hvis det lyner og tordner. I disse tilfælde vil du blive kontaktet af GoMonkey og få muligheden for at komme igen en anden dag, uden beregning.

Vælg den vildeste klatrepark

  Følg vores instagram

  #gomonkey_klatrepark

  GoMonkey ApS

  CVR 31775302

  Telefontid

  +45 2553 3022

  10.00 - 15.00


  E-mail

  GoMonkey ApS | Copyright 2023