FAQ – Spørgsmål & Svar

Kolding

OBS omkring Svævebanen på 350 meter i Kolding:
Ved vind på over 5 m/s kan der være en sandsynlighed for at svævebanen er lukket. Dette for at sikre din sikkerhed.

Vi møder ofte mange af de samme spørgsmål. Herunder har vi samlet en række af dem.

Svar: Vi har aktiviteter fra 3 år+. Både børn, bedsteforældre og voksne kan få gode oplevelser hos GoMonkey. Du kan dog først klatre fra 5 år. Men vores Bounce i Gladsaxe og Odense kan bruges af alle.

Svar: Det er et lovkrav at alle instruktører har en intern uddannelse i virksomheden. Så det har alle vores instruktører naturligvis. De får undervisning i seler og systemet, redninger og meget andet.

Svar: Det gør du på vores hjemmeside gomonkey.dk og som bonus kan du spare tid, og penge ved at gøre det online. Husk at det skal være 48 timer forinden jeres ønsket klatre tidspunkt.

Kan du ikke nå det, er du altid velkommen til at ringe og høre om der er plads.

Bonus info: Grunden til at vi har lavet dette krav om 48 timers onlinebooking, er at vi vil sikre os at der er pladser til alle, og at vi kan skaffe nok instruktører til at give alle den bedste oplevelse.

Svar: Vores årskort kan bruges i alle vores pakker. Det er vigtigt at du kontakter parken inden booking, hvis du har købt dit kort i en anden landsdel end den du ønsket at besøge. Det er desuden det samme med gavekort.

Svar: Nej der ikke. Du får instruktioner af instruktøren og skal igennem en øvebane, hvor instruktøren er der. Men bagefter er du på egen hånd. Der er naturligvis altid en instruktør i parken der kan hjælpe om nødvendigt.

Svar: Ja. Du er altid velkommen til at kontakte os, til en snak om hvad der vil fungere bedst for dig og dit event.

Ved store events tilbyder vi gerne en kop kaffe og en walk around, så vi kan finde den bedste løsning for dig og dit team.

Svar: Ja, det kan man. Voldsom storm, lyn og torden kan medfører lukning af parken.

Det er altid GoMonkey som vurderer om klatreparken lukker – men bare rolig vi finder en ny tid til dig og dit hold uden beregning.

Svar: Alle vores parker har åbent hver dag fra 9-19 (20 i sommerferien). Vi holder dog åbent efter aftale også.

Svar: Ja det må man gerne. Det er muligt at købe drikkevare og snacks i alle vores parker. I Gladsaxe og Odense har vi desuden en cafe med salg af mad.

Svar: Nej, det må man ikke. Du må ikke være påvirket af alkohol/rusmidler før og under klatring. En god huskeregel er at hvis du lovligt må kører bil må du også klatre.

Nej, vores parker har forskellige baneforløb og nogen har en cafe – se PRAKTISK info for udspecificering

  • Vi anbefaler at I hellere tager lidt for meget tøj med på dagen, end at stå og mangle det i parken. Da i skal have seler på der sidder stramt anbefaler vi nogle tætsiddende sporty bukser. Fodtøj skal beskytte tæer og negle samt sidde godt på foden. Husk at tjekke vejrudsigten inden I kommer, og slip for ubehagelige overraskelser.
  • Hår der er til skulderne eller længere skal være opsat, på en måde hvorpå du kan have hjelm på. Halstørklæder eller andet rundt om halsen, der kan sidde fast, er ikke tilladt at bærer under klatring. Øreringe og ringe anbefaler vi tages af inden klatring.