Blå Mandag – Anderledes action-oplevelse

Ønsker du en udfordrende Blå Mandag? BOOK HER

– Prøv GoMonkey, en klatre-oplevelse med svævebaner og masser af action Her får du en kanon action-oplevelse for dig og dine venner!

Få et sug i maven ved at holde Blå Mandag hos Gomonkey for din familie og venner. OBS. Det er ikke alle blandt venner eller familie, der ønsker at afholde blå mandag oppe i trækronerne. Vi har derfor også aktiviteter for” ikke klatrende” personer.

Vores professionelle personale kan hjælpe dig med at skabe et unikt program for et vellykket arrangement.

Vores aktiviteter kan være skræddersyet til jeres behov, og til den tid I har til rådighed.

Blå Mandag en oplevelse alle vil huske…

Fordi at motion og udfordrende sjove aktiviteter binder folk sammen. Her vil du både le og få sved på panden. Vi har klatre -og svævebaner i alle sværhedsgrader.

Bumperz

Husk også at checke vores nye aktivitet ud: Bumperz

Hvilke dage holder GoMonkey Blå Mandag ?

Vi har åbent for Blå Mandag alle mandage fra ultimo april, hele maj, til primo juni! Ring og hør næmere omkring din Blå Mandag. Vi har sammenskruet et super lækker pakke løsning til jer som i kan se HER Vi ser frem til at se, en masse glade konfirmander på GoMonkey.

Bespisning i flotte ny istandsatte lokaler
I vores billethytte ved banerne sælger vi drikkevarer og snacks. Bespisning med sandwiches er også muligt igennem forudbestilling. Vi råder også over nyistandsatte lokaler til f.eks. bespisning eller anden indendørs aktivitet til jeres Blå Mandag arrangement.

Ring og hør mere. Der gives ingen rabat lørdage og søndage samt i ferier! Ved større grupper ring og få et tilbud.

TIPS TIL EN GOD OPLEVELSE HOS GOMONKEY