Om GoMonkey 

En ny sæson i GoMonkey nærmer sig. Som I kender det har vi klatrepark i København, beliggende i et hjørne af Søndermarken og så har vi vores store klatrepark med flere faciliteter i Gladsaxe. Men GoMonkey har fået vokseværk, og derfor kan vi nu tilbyde klatring i hele landet. Vi åbner GoMonkey i Odense og i Kolding. Begge steder har der været klatreparker under navnet Funky Monkey Park.

Vi er klar til at modtage gæster i alle parkerne – og mon ikke også I er klar til at komme noget mere ud, få frisk forårsluft, bevæge de inaktive kroppe, så der kan komme nyt liv i krop og sind.

De nyeste regler udstedt af regeringen, giver os lov til at samle  25 personer. Vi går ind under reglerne som værende en kulturinstitution med tilbud om udendørs idræt. Vi sørger for at man holder god afstand til hinanden under instruktionen og har lavet flere små prøvebaner man kan tilgå inden klatreaparken indtages. På banerne fordeler man sig, så man ikke kommer tæt på nogle man ikke kender.

Vi anbefaler, at man anvender handsker, solide arbejdshandsker, som kan medbringes hjemmefra eller tilkøbes hos os. Derudover skal alle besøgende kunne fremvise en negativ coronatest ved ankomst, som skal være fortaget inden for de seneste 72 timer. 

Vores personale vil blive testet to gange ugentligt. Vi tager forholdsregler med at spritte udstyr af, alt er indført og indøvet fra sæson 2020. 

GoMonkey har fået ny hjemmeside som vi håber kan skabe et godt overblik for Jer som interesseserede besøgende.

Vi forsøger, at samle gode oplevelser dokumenteret med billeder. Ved at bruge vores hashtags, kommer jeres billeder I deler direkte ind på vores hjemmeside. #gomonkey_klatrepark er vores store samling, men billederne kan hos specificeres ved f.eks #gomonkey_fodselsdag eller #gomonkey_gladsaxe. Alle hashtags vil være at finde i parkerne.  

Gomonkey er et sted for alle. Vi tager imod børn ned til 5 års alderen, og alt efter helbred kan man klatre om man så er 110 år. Ud over familieklatring er GoMonkey også stedet for polterabend, blå mandag, fødselsdage, firmaudflugter, skoler, institutioner – hvor klatringen kan kombineres med teamøvelser og bespisning.

Klar til at komme ud og svinge dig rundt i træerne? 

Vi ses – GoMonkey Teamet